Ο Μάγκνουσον αποκάλυψε την ιδιαίτερη εντολή του Γιοβάνοβιτς

«Καρφί» Μάγκνουσον για Αστέρα: «Ήρθε για να....»

Ο «βράχος» του Παναθηναϊκού, Χόρντουρ Μάγκνουσον, σε συνέντευξη του, αποκάλυψε μεταξύ άλλων την εντολή που έχει λάβει από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Μιλώντας στην εφημερίδα Livesport, o Μάγκνουσον αποκάλυψε ότι έχει την… άδεια να αφήνει τη θέση του, όταν συντρέχουν οι προϋποθέσεις.

Τις οποίες ο Ιβάν έχει θέσει πολύ αυστηρά, για να προλάβει επικίνδυνες καταστάσεις: «Έχω την ελευθερία να πάρω πρωτοβουλίες από την άμυνα. Αρκεί να μην ρισκάρω. Ο κόουτς συνέχεια μας συμβουλεύει να σκεφτόμαστε προτού ενεργήσουμε. Να πασάρουμε με ασφάλεια. Πρέπει να έχουμε τον κατάλληλο τρόπο, για να παίζουμε σίγουρα».

Και πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι πως μου αρέσει να ανεβαίνω με την μπάλα όταν βλέπω ανοιχτούς χώρους. Θεωρώ πως είναι ένα χαρακτηριστικό του αγωνιστικού στυλ μου, να προωθούμαι και να συμμετέχω στην κυκλοφορία. Δεν θέλω να δηλώνω ότι είμαι καλός σε αυτό ή στο άλλο. Προτιμώ να με βλέπουν οι φίλαθλοι και να με κρίνουν. Όμως, όντως, μου αρέσει να παίζω με την μπάλα και να μην περιμένω απλά στην άμυνα».

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Πιθανή έκπληξη με «διπλοθεσίτη»!

Υπάρχει δεδομένη πρόθεση για μεταγραφές τον Ιανουάριο για τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν έχουν παρθεί οι τελικές αποφάσεις.

Οι «πράσινοι» θέλουν κυρίως να ενισχύσουν τη μεσοεπιθετική τους γραμμή, ειδικά μετά την ατυχία με τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα.




Θέλουν να βρουν έναν αντικαταστάτη του Παλάσιος, αλλά και έναν παίκτη «ελαφριού τύπου» που θα παίζει από τα αριστερά. Ένας εξ αυτών, μάλιστα, να έχει και έφεση να παίζει σαν 9άρι στην κορυφή της επίθεσης.

Δεν αποκλείεται να συγχωνευτούν οι δύο μεταγραφές σε μία, αυτό θα εξαρτηθεί και από τις επιλογές που θα δώσει στον Παναθηναϊκό η αγορά..

Παναθηναϊκός: Ο αντι-Αϊτόρ στην ενδεκάδα μέχρι τον… Δεκέμβριο

Ο Παναθηναϊκός μέχρι το τέλος Δεκέμβρη, ίσως και περισσότερο, έχει έξι ματς που θα πρέπει να βρει τον αντι-Αϊτόρ, μέχρι δηλαδή μια πιθανή μεταγραφική προσθήκη.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε 4 ματς πριν τη διακοπή και 2 με την επανέναρξη του πρωταθλήματος για τον β’ γύρο θα πρέπει να βρει τις λύσεις για να καλύψει το μεγάλο κενό.

Εκείνος που θα αναλάβει περισσότερο ενεργό ρόλο δεν είναι άλλος από τον Βέρμπιτς, ο οποίος στο παιχνίδι με την ΑΕΚ έδειξε ότι αν πάρει λεπτά συμμετοχής μπορεί να προσφέρει.

Είναι δεδομένο ότι σιγά σιγά θα βρει περισσότερους αυτοματισμούς με τον Χουάνκαρ στα αριστερά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr