Τσίπρας στον ΣΚΑΪ: O Παναθηναϊκός θα πάρει το πρωτάθλημα (vid)

Τσίπρας στον ΣΚΑΪ: O Παναθηναϊκός θα πάρει το πρωτάθλημα (vid)

Σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει το πρωτάθλημα, εμφανίστηκε στον ΣΚΑΪ του Γιάννη Αλαφούζου (που είναι και πρόεδρος της ΠΑΕ), ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας για όλα στην Σία Κοσιώνη.

Ερωτώμενος για το αν είναι βέβαιος για μια επιτυχία την επόμενη ημέρα των εκλογών, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευση απάντησε πως «τίποτα δεν είναι βέβαιο» με την παρουσιάστρια του τηλεοπτικού να ανταπαντά πως «ένα είναι βέβαιο, ότι τίποτα δεν είναι βέβαιο».

«Το βέβαιο είναι πως ο Παναθηναϊκός θα πάρει το πρωτάθλημα» συνέχισε ο Αλέξης Τσίπρας με την Σία Κοσιώνη να σχολιάζει πως «με χαροποιεί αυτό που λέτε».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:




Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς δεν είναι τέτοιος προπονητής!

Παναθηναϊκός: Μας αρέσουν οι προπονητές που «προσαρμόζονται» και ρισκάρουν όντας έτοιμοι να παρουσιάσουν καινούργια πράγματα, κλειδώνοντας στο συρτάρι τον όποιο δογματισμό τους.

Ο κόουτς Γιοβάνοβιτς πέρσι βασανίστηκε μέχρι να βρει τον σχηματισμό και την μεθοδολογία που θα του έφερνε τρίποντα.

Έκανε ένα σωρό ήττες, είδε την σχέση του με τον κόσμο να περνά από 40 κύματα, αλλά μετά την επαναφορά των πρασίνων στους τίτλους, το παιχνίδι φανερά κυλά σε πλαίσιο ευνοϊκά γι αυτόν.

Φυσικά ακόμα δεν έχει πετύχει κάτι μεγάλο, από την Ευρώπη αποκλείστηκε, πρωτάθλημα δεν έχει πάρει, μα μοιράζει στον οργανισμό μια αύρα σιγουριάς και μια ηρεμία που είναι ανεκτίμητα κι ο οπαδός έχει ξεχάσει πότε βίωσε τελευταία φορά.

Ο Παναθηναϊκός του φέτος σαρώνει όντας απόλυτα βαθμοθηρικός χωρίς να επιβάλλει από την αρχή τον ρυθμό του, χωρίς να είναι καταιγιστικός ώστε να απογοητεύει έναν αντίπαλο με χαμηλό ηθικό.

Νικά, ζεσταίνει τον κόσμο του ο οποίος περιμένει και το φορμάρισμα του, δίχως να αγχώνεται από τους τραυματισμούς, τα ντεφορμαρίσματα, τις διαιτητικές τρικλοποδιές!

Δημήτρης Στρατής

Παναθηναϊκός: Τρεις παίκτες για αντι-Αϊτόρ

Ο τραυματισμός του Αϊτόρ δημιουργεί ένα τεράστιο πρόβλημα στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ο οποίος ήδη καταστρώνει τα σχέδια του ώστε να καλύψει το κενό του Ισπανού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σέρβος προπονητής φαίνεται να έχει τρία πλάνα με σκοπό να καμουφλάρει όσο μπορεί το κενό του καλύτερου παίκτη του πρωταθλήματος.

Η πρώτη επιλογή είναι ο Βέρμπιτς ο οποίος έδειξε να βρίσκει την φόρμα του στο παιχνίδι με τον Άρη όντας ο καλύτερος παίκτης του Τριφυλλιού.

Η δεύτερη επιλογή είναι να μεταφερθεί στο αριστερό άκρο της επίθεσης ο Μπερνάρ όποτε χρειαστεί καθώς μην ξεχνάμε ότι ο Βραζιλιάνος έχει χτίσει την καριέρα του σε αυτή την θέση.

Η τρίτη επιλογή είναι ο Βαγιαννίδης ο οποίος υπολογίζεται από τον Γιοβάνοβιτς για εξτρέμ και έχει πάρει και κάποιες συμμετοχές σε αυτή την θέση.

Μένει να δούμε τι θα αποφασίσει να κάνει ο προπονητής του Παναθηναϊκού ώστε να λύσει αυτό το τεράστιο πρόβλημα το οποίο δημιουργήθηκε.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News