Παναθηναϊκος - Αρης Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (23/10)

Παναθηναϊκος-Αρης Live Streaming 23-10

Παναθηναϊκος – Αρης Live Streaming | Panathinaikos – Aris Live Streaming: Στο «Απόστολος Νικολαΐδης» διεξάγεται το σημαντικότερο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής της Super League. O Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη (19:30).

Οι δύο ομάδες μπορεί να έχουν μεγάλη βαθμολογική διαφορά, έντεκα βαθμών, αλλά όπως όλα τα μεγάλα παιχνίδια, έτσι κι αυτό έχει σημαντικές ιδιαιτερότητες. Που δεν μπορούν να το χαρακτηρίσουν κάτι λιγότερο από πολύ σημαντικό. Οι «πράσινοι» διανύουν μία από τις καλύτερες σεζόν των τελευταία ετών.

Ακόμη καλύτερη κι από αυτή του 2009-10, όταν κατέκτησαν το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Τότε είχαν έξι συνεχόμενες νίκες στην αρχή, ενώ τώρα έχουν φτάσει αισίως τις οκτώ και πηγαίνουν ολοταχώς για την ένατη. Το κλίμα στις τάξεις του συλλόγου είναι εκπληκτικό, ενώ το γήπεδο την Κυριακή θα είναι κατάμεστο. Ακόμη ένα δείγμα ότι ο κόσμος έχει αγκαλιάσει τη φετινή προσπάθεια της ομάδας του.

Στο τελευταίο παιχνίδι με τη Λαμία, οι «πράσινοι» πήραν μία σημαντική νίκη με 2-0, όμως βγήκαν λαβωμένοι από τη… μάχη της Ρούμελης. Οι Παλάσιος, Τσέριν, Αϊτόρ, Ιωαννίδης και Τρουιγιέ αποχώρησαν με τραυματισμούς, με σοβαρότερο όλων του Γάλλου μέσου. Ο 21χρονος μέσος υπέστη ρήξη χιαστού και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Όλοι οι υπόλοιποι αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και θα είναι διαθέσιμοι για τον κυριακάτικο αγώνα.Super League Ελλάδα Live Streaming

Ασταθής ο Άρης ακόμα

Ο Άρης από την πλευρά του θέλει να επιστρέψει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Αλλά για να γίνει αυτό, χρειάζεται κάποια μεγάλα αποτελέσματα, όπως αυτό με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» πριν από λίγες εβδομάδες. Την προηγούμενη αγωνιστική, οι «κίτρινοι» βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο κόντρα στον Ιωνικό.

Οι Νικαιώτες προηγήθηκαν στο ημίχρονο, αλλά οι παίκτες του Άλαν Πάρντιου αντέδρασαν στο δεύτερο μισό του αγώνα. Γύρισαν το ματς (2-1) και πήραν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, ένα είναι το θέμα που απασχολεί τον Βρετανό προπονητή.

Αυτό του Μαντσίνι. Ο Αργεντινός είναι αμφίβολος και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Αναμένεται να ταξιδέψει κανονικά στην Αθήνα και ανάλογα πως θα είναι το πρωί της Κυριακής θα ληφθεί και η ανάλογη απόφαση. Επίσης, εκτός είναι και ο Ντουκουρέ, που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του.

Παναθηναϊκος – Αρης Live Streaming: Μίλησε για όλα ο Κωνσταντίνου

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού μίλησε για τη φετινή πορεία του Τριφυλλιού και την παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου όλα αυτά τα χρόνια στην ΠΑΕ. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

Στην τελευταία μας συνέντευξη, ήταν ακόμα δύσκολα τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό. Όμως σήμερα είναι αλλιώς. Μπορούμε να μιλάμε και για θετικά: «Όχι, ας μιλήσουμε και για αρνητικά δεν έχω πρόβλημα, μη μας περάσουν για τσάτσους του Αλαφούζου και του οποιουδήποτε, ενώ αν πούμε ότι έχει γίνει, όπως έχει γίνει, ακόμα και αρνητικό να είναι, θα είναι καλύτερα…».

Η σημερινή απόδοση της ομάδας, οφείλεται σε δυο λόγους, ο πρώτος είναι ότι ο Παναθηναϊκός βρήκε τον άνθρωπο του στον πάγκο και το δεύτερο είναι η εξόφληση όλων των χρεών: «Μα δεν το συζητώ. Το θέμα αυτό των χρεών, ήταν ένα τεράστιο βαρίδι σε όποια προσπάθεια και αν έκανε ο Παναθηναϊκός, όλη την προηγούμενη δεκαετία. Από το 2010 μέχρι το 2020. Και όλο αυτό λειτουργούσε σαν ντόμινο. Δεν μπορούσες να έχεις καλά αποδυτήρια και είχε και ένα σωρό άλλους παράγοντες εναντίoν του, οι οποίοι δεν τον αφήνανε να ορθοποδήσει, που αν θες λόγω απειρίας, λόγω χρόνου, λόγω πολλών ακόμα λόγων, ο Αλαφούζος μόνος του ήταν αδύνατο να τα αντιμετωπίσει όλα».

Ποιοι ήταν οι παράγοντες εναντίoν του: «Οι εξωαγωνιστικοί παράγοντες… Τον Παναθηναϊκό τον πολεμούσε διαρκώς η διαιτησία, με τον Αλαφούζο να μην έχει την εμπειρία να αντιμετωπίσει ένα τέτοιο θέμα. Ακόμα και όποιες προσπάθειες γινόντουσαν για να κάνει κάτι ουσιαστικό ο Παναθηναϊκός, έπεφτε στον τοίχο της διαιτησίας».Παθηναικος Live Streaming

«Όσο ήμουν πρόεδρος τα χρέη δεν μας άφηναν να δουλέψουμε»

Ας επιστρέψουμε στο σήμερα και στο ότι ξεχρέωσε εντελώς η ομάδα. Μήπως μέχρι να γίνει αυτό, έπρεπε ο Παναθηναϊκός να “κάψει” όλη την προηγούμενη δεκαετία για να γίνει η οικονομική εξυγίανση: «Σίγουρα όταν ήμουν πρόεδρος, επί της ουσίας έγινε αυτό που λες. Η ομάδα είχε τόσα χρέη και δεν ήταν μόνο αυτό, τους είχε όλους απέναντι της.

Όχι μόνο οι μάνατζερ από το εξωτερικό, αλλά ούτε οι ίδιοι οι παίκτες της ομάδας δεν δεχόντουσαν διακανονισμό. Αναγκαζόταν να μπει ο Αλαφούζος εγγυητής με την ίδια του την υπογραφή και πάλι δεν το δεχόντουσαν. Ζητούσαμε μόνο τέσσερις μήνες υπομονή και δεν δεχόταν κανένας, εκτός από έναν πρώην παίκτη μας από την Βραζιλία. Όλοι θέλανε εδώ και τώρα τα λεφτά τους και μάλιστα εκβιάζανε να τα πάρουν».

Και όλο αυτό οδήγησε στην ευρωπαϊκή τιμωρία. Σωστά: «Έτσι είναι, αλλά θα πρέπει να τονίσω ότι αυτό που έκανε η ΑΕΚ με το να παίξει στην Γ’ Εθνική, είχε προταθεί και στον Αλαφούζο να κάνει το ίδιο για να απαλλαγεί πολύ νωρίτερα από τα χρέη του, αλλά ο Αλαφούζος απάντησε ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορούσε ποτέ να παίξει στην Β’ Εθνική. Ήταν κάτι που δεν το δέχτηκε ο Αλαφούζος».

Βέβαια αυτό είχε σαν συνέπεια στα Πρωταθλήματα της προηγούμενης δεκαετίας να μην είμαστε καθόλου ανταγωνιστικοί. Ήταν σα να είχαμε απλή συμμετοχη: «Δεν θα το έλεγα αυτό το “απλή συμμετοχή” γιατί αν εξαιρέσεις ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός εξακολουθούσε να ήταν από τις ομάδες με το μεγαλύτερο μπάτζετ που υπήρχαν και πλήρωνε παράλληλα και τα χρέη του, τα οποία ήταν πολλά».

Παναθηναϊκος – Αρης Live Streaming: Δικαιώθηκε ο Άρης για την περίπτωση Γκιάρο

Οι «κιτρινόμαυροι« δικαιώθηκαν από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για την υπόθεση του Ρονάλντο Γκιάρο. Η υπόθεση αφορούσε οφειλές του Άρη προς τον ποδοσφαιριστή ύψους 300.000 ευρώ, με τον Βραζιλιάνο να ασκεί προσφυγή για την καταβολή του ποσού. Κατά την συνεδρίασή του όμως το αρμόδιο όργανο της ΕΠΟ, την απέρριψε. Διαβάστε τι αναφέρει η τελική ανακοίνωση.

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση. Απορρίπτει ως απαράδεκτη την αίτηση του πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ronaldo Guiaro κατά της ΠΑΕ Άρης.»

Αντιθέτως η ΠΑΕ Άρης δέχθηκε πειθαρχική δίωξη για τα όσα ακούστηκαν στο ματς με τον Ιωνικό. Διαβάστε τι αναφέρει η κλήση του πειθαρχικού οργάνου.

«Στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ – διότι δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, ήτοι σε δηλώσεις οι οποίες περιέχουν μομφές για σκοπιμότητα ή δόλο ή μεροληψία στη λήψη αποφάσεων που κατ’ αντικειμενική κρίση δύνανται να βλάψουν τη τιμή και την υπόληψη των προσώπων στα οποία αφορούν. Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α§§1,2α, 25 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.»

Παναθηναϊκος – Αρης Live Streaming | Links: 

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/23_10_2022_19_30_panathinaikos_aris/47-1-0-27503

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News