Ασταμάτητος Μπεργκ: Νέα γκολάρα και 12 τέρματα συνολικά (vid)

Ασταμάτητος Μπεργκ: Νέα γκολάρα και 12 τέρματα συνολικά (vid)

Κάνει… πάρτι ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος συνεχίζει να σκοράρει ασταμάτητα στο σουηδικό πρωτάθλημα.

Το 12ο τέρμα του πέτυχε ο πρώην επιθετικός του Τριφυλλιού.

Συγκεκριμένα, ο άλλοτε φορ του Παναθηναϊκού σκόραρε στην ήττα της ομάδας του από την Ντέγκεφορς (3-1) και ανέβηκε στην 3η θέση του πίνακα των σκόρερ στην Σουηδία, έχοντας 12 τέρματα σε 24 παιχνίδια.

Δείτε το υπέροχο γκολ:

Παναθηναϊκός: Επένδυσες σε σοβαρότητα και δεν βγήκες χαμένος

Η επιλογή να επενδύσει ο Παναθηναϊκός σε σοβαρό προπονητικό επιτελείο, δημιούργησε επιτέλους μια κεντρική ποδοσφαιρική σκέψη που για πολλά έτη αγνοούνταν.

Είναι σε σωστό δρόμο οι πράσινοι, φαίνεται από το γεγονός πως οι διοικούντες δείχνουν να κατάλαβαν πως οι ομάδες δεν πρέπει κάθε χρόνο να ξηλώνουν τα ρόστερ, να κάνουν διψήφιο αριθμό μεταγραφών δημιουργώντας συνεχώς σύνολα από την αρχή.

Είναι θετικό που οι έχοντες τα κουμάντα κατάλαβαν πως πρέπει να αυξήσουν το μπάτζετ για το τεχνικό επιτελείο αλλά και για καλύτερους παίκτες (Μπερνάρ, Σποράρ).

Με βάση όσα βλέπουμε μέχρι τώρα το ταβάνι του πρωτοπόρου είναι υψηλό, ενώ τα ευχάριστα δεν σταματούν εδώ, καλά μηνύματα έρχονται κι από την εικόνα που έχουν οι αντίπαλοι.

Είναι φυσιολογικό να μην βρίσκονται οι ομάδες σε άριστη κατάσταση αυτήν την εποχή, ενώ γενικά είναι ξεκάθαρο πως σημαντικά κενά στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχουν.

Υπάρχει μπόλικος χρόνος να δημιουργηθούν αυτοματισμοί και μια ακόμα πιο γοητευτική ποδοσφαιρική πρόταση, υπάρχει ένας προπονητής που έχει δείξει πως έχει τον τρόπο να δημιουργήσει έναν σύλλογο νικητή, ενώ κι η στελέχωση του ρόστερ προκαλεί ευχάριστα συναισθήματα, ειδικά όταν διαβάζουμε πως υπάρχει προοπτική ενίσχυσης του κλαμπ και τον Ιανουάριο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News