Παναθηναϊκός: Έλαμψε ξανά η μεγάλη μεταγραφή!

Παναθηναϊκός: Γι' αυτό τον κράτησε το καλοκαίρι ο Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Καιρός ήταν να πάρει η ομάδα γκολ από τον MVP (κατά την ταπεινή μας άποψη) της περσινής περιόδου.

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος είχε σκοράρει ένα υπέροχο τέρμα στην Κρήτη αλλά εσχάτως είχε σιγήσει αντιμετωπίζοντας και πόνους στο πόδι του που δεν τον άφηναν να πατά 100% γερά.

Στη Λαμία άνοιξε το σκορ (είχε βάλει γκολ και πέρσι στο κύπελλο εναντίον της) χαρίζοντας ηρεμία στο κλαμπ να διαχειριστεί το προβάδισμά του, όσο οι οικοδεσπότες …έδερναν αλύπητα υπό την απίστευτη ανοχή του ρέφερι.

Το απίθανο είναι ότι και την προηγούμενη εβδομάδα πάλι η Τρίπολη έδερνε και ο διαιτητής είχε τις κάρτες στην τσέπη.

Ο Αργεντινός στη Φθιώτιδα έβγαλε τον καλά εαυτό του στο χορτάρι. Άλλωστε κάθε φορά που αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο, είναι σκασμένος από την κούραση.

Ο Σεμπάστιαν δεν σταματά να τρέχει, να πιέζει, να μαρκάρει, να επιστρέφει για να καλύψει χώρο και να προσφέρει υπεραριθμία, να εκμεταλλεύεται τα μέτρα που έχει μπροστά του για να διανύσει την απόσταση μέχρι την αντίπαλη περιοχή.

Υπήρξαν άλλοι εξτρέμ πολύ πιο φαντεζί από εκείνον στο παρελθόν, αλλά τέτοια ουσία και τέτοια τακτική προσήλωση έχουμε πολύ καιρό να δούμε από μεσοεπιθετικό!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr