Κατσουράνης: «Εύκολη νίκη ο Παναθηναϊκός, δεν έπαιξε ποδόσφαιρο η Λαμία» (vid)
Ο Κώστας Κατσουράνης σχολίασε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού απέναντι στη Λαμία.
Αναλυτικά:
«Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλύτερος από τη Λαμία και δεν κινδύνεψε σχεδόν ποτέ. Στο πρώτο ημίχρονο παίχτηκε περισσότερο ποδόσφαιρο, ο Παναθηναϊκός έκανε ευκαιρίες, είχε και δοκάρι. Ο Μπερνάρ άρχισε να κάνει αυτά που ξέρουμε ότι μπορεί να κάνει, είχε την απρόβλεπτη πάσα. Ήταν εύκολο ματς για τον Παναθηναϊκό, θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερο σκορ στο ημίχρονο. Θετική εμφάνιση από τον Ιωαννίδη…»
«Οι αντίπαλοι κάνουν λίγες φάσεις στον Παναθηναϊκό. Είναι η ομάδα με το πιο ουσιαστικό ποδόσφαιρο. Του λείπουν ποδοσφαιριστές, αλλά έχει χημεία και όποιον παίκτη βάλει ο Γιοβάνοβιτς, είναι παίκτης – ομάδας με προσωπικότητα. Αν ο Παναθηναϊκός έχει στη διάθεσή του τον Ιωαννίδη, δεν μπορεί να βάλει τον Βέρμπιτς στην επίθεση. Ειδάλλως, θα μπορούσε να παίξει και ο Μπιλάλ.»
«Συνεχίζει με το 8 στα 8 και προχωράει ακάθεκτα παιχνίδι-παιχνίδι να παίρνει αυτό που μέχρι τώρα αξίζει. Γιατί αξίζει να είναι πρώτος… Η Λαμία δεν μου αρέσει, δεν προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο.»
«Ο διαιτητής ήταν νορμάλ. Θα μπορούσε να οφείλεται ο τραυματισμός του Τρουιγιέ στην κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.»
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Λεοντίν Γκούντελβαϊν: Από το ερωτικό μόντελινγκ στις εξέδρες του Παναθηναϊκού (pics)
- Οι όμορφες παρουσίες στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ (pics)
- Γιαννακόπουλος: «Το ποτάμι φούσκωσε και θα σας πάρει...» (pic)
- Το ιστορικό «μονάκι» Γιαννακόπουλου vs Αγγελόπουλου - Η ανάρτηση του DPG (pic)
- Τεράστια παγίδα: Η «μισή» Μονακό και ο κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό