Σούπερ νέα για Παναθηναϊκό: Πριν τα Χριστούγεννα βγαίνει ο ανάδοχος για τον Βοτανικό!
Πριν τα Χριστούγεννα θα βγει προσωρινός ανάδοχος με στόχο να τρέξουν οι διαδικασίες σε χρόνο ρεκόρ! Αν όλα πάνε καλά, ξεκινάνε τα έργα ως το καλοκαίρι του 2023.
Τα ευχάριστα νέα για το καινούργιο «σπίτι» του Παναθηναϊκού συνεχίζονται, καθώς όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή “Total Football” του Open αναμένεται πριν τα Χριστούγεννα να βγει προσωρινός ανάδοχος, με αποκλειστικό στόχο να «τρέξουν» οι απαιτούμενες διαδικασίες σε χρόνο ρεκόρ!
Όπως γράφει και το SDNA, ο διαγωνισμός που ξεκινά τη Δευτέρα για το νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο του Τριφυλλιού θα έχει άμεσο αποτέλεσμα εντός 45 ημερών, και, αν όλα πάνε κατ’ ευχήν, τα έργα για την κατασκευή του σταδίου θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι του 2023.
Τι σημαίνει πρακτικά αυτό;
Ότι με βάση το deadline που υπάρχει, από την ώρα που θα ξεκινήσουν οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί εντός 36 μηνών. Επομένως, το καλοκαίρι του 2026 το γήπεδο θα είναι έτοιμο και το νέο στολίδι του Παναθηναϊκού θα είναι προς παράδοση.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Λεοντίν Γκούντελβαϊν: Από το ερωτικό μόντελινγκ στις εξέδρες του Παναθηναϊκού (pics)
- Οι όμορφες παρουσίες στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ (pics)
- Γιαννακόπουλος: «Το ποτάμι φούσκωσε και θα σας πάρει...» (pic)
- Το ιστορικό «μονάκι» Γιαννακόπουλου vs Αγγελόπουλου - Η ανάρτηση του DPG (pic)
- Τεράστια παγίδα: Η «μισή» Μονακό και ο κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό