Παπαδόπουλος: «Επειδή με λένε αντι-Παναθηναϊκό, εγώ εύχομαι να κατακτήσει το πρωτάθλημα!»
Ο Νίκος Παπαδόπουλος στην εκπομπή «Αθλητική Κυριακή» ευχήθηκε δημόσια στον Παναθηναϊκό να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αναγνωρίζοντας ως ΚΑΘΑΡΗ τη νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.
Αναλυτικά:
«Δεν έχω άποψη για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λαμία. Δείχνει χαρακτήρα, όμως, και έχει ταυτότητα μέσα στο γήπεδο. Τα αποτελέσματα τα παίρνει μέσα από την άμυνα, έχει δεχθεί μόλις δύο γκολ. Επειδή έχουν ακουστεί περίεργα με μένα, ότι είμαι αντι-Παναθηναϊκός, εγώ εύχομαι να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Απέχει χρόνια από τους τίτλους και θα έκανε καλό σε όλους να το πάρει.»
«Είναι πολύ σπάνιο να υπάρχουν τόσοι τραυματισμοί σε έναν αγώνα. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού. Στο παιχνίδι με τον Αστέρα δεν απειληθήκαμε σε μεγάλο βαθμό από τον Παναθηναϊκό μπροστά σε 20.000 κόσμος. Αλλά έβγαλε χαρακτήρα και πήρε τη νίκη.»
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Το θέμα Διαμαντίδη και όσα ισχύουν αυτή τη στιγμή (vid)
- Παναθηναϊκός: Ο ειδικός όρος στο συμβόλαιο του Πένια και το ποσό της ρήτρας επαναγοράς
- Θέλει σαν τρελός Παναθηναϊκό ο Φαν Ντρόνγκελεν, θέλει... τρελό ποσό η Σαμσουνσπόρ!
- «Αιχμή» Γάτα για πρώην τεχνικούς διευθυντές - «Θα πάρει φορ-μπόμπερ ο Παναθηναϊκός»
- «Στο κάδρο του Παναθηναϊκού ο Ερμόσο»