Παπαδόπουλος: «Επειδή με λένε αντι-Παναθηναϊκό, εγώ εύχομαι να κατακτήσει το πρωτάθλημα!»

Παπαδόπουλος: «Δεν έχω μετανιώσει για το περιστατικό στη Λεωφόρο»

 

Ο Νίκος Παπαδόπουλος στην εκπομπή «Αθλητική Κυριακή» ευχήθηκε δημόσια στον Παναθηναϊκό να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αναγνωρίζοντας ως ΚΑΘΑΡΗ τη νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά:




«Δεν έχω άποψη για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λαμία. Δείχνει χαρακτήρα, όμως, και έχει ταυτότητα μέσα στο γήπεδο. Τα αποτελέσματα τα παίρνει μέσα από την άμυνα, έχει δεχθεί μόλις δύο γκολ. Επειδή έχουν ακουστεί περίεργα με μένα, ότι είμαι αντι-Παναθηναϊκός, εγώ εύχομαι να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Απέχει χρόνια από τους τίτλους και θα έκανε καλό σε όλους να το πάρει.»




«Είναι πολύ σπάνιο να υπάρχουν τόσοι τραυματισμοί σε έναν αγώνα. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού. Στο παιχνίδι με τον Αστέρα δεν απειληθήκαμε σε μεγάλο βαθμό από τον Παναθηναϊκό μπροστά σε 20.000 κόσμος. Αλλά έβγαλε χαρακτήρα και πήρε τη νίκη.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr