Βόμβα από την Cosmote TV - Θέλει Euroleague και... Παναθηναϊκό!
Το παιχνίδι για τα αθλητικά δικαιώματα έχει ήδη ξεκινήσει. Στο επίκεντρο είναι η Euroleague και το UEFA Champions League και τις διοργανώσεις που το συνοδεύουν, το Europa League και το Conference League.
Οι διεκδικητές είναι δύο, η Nova, που έχει τα δικαιώματα της Euroleague μέχρι το τέλος της σεζόν, και η Cosmote TV, η οποία τα τελευταία χρόνια μεταδίδει τους αγώνες του Champions League, του Europa League και του Conference League.
Όπως αναφέρει η σελίδα typologies.gr, εκτιμάται πως ο τελικός γύρος διαπραγμάτευσης για τη Euroleague θα γίνει στις αρχές του 2023, αλλά κανείς δεν γνωρίζει αν θα υπάρξει δημοπρασία, κατά το μοντέλο της TEAM για το Champions League, ή διά ζώσης συμφωνία.
Όσον αφορά τις τρεις διοργανώσεις της UEFA, η TEAM θα περιμένει τους ενδιαφερόμενους στο τέλος του 2023. Αφού ξεκαθαρίσει το τοπίο με τα δύο μεγάλα αθλητικά γεγονότα, θα γίνουν και οι ουσιαστικές συζητήσεις για τη Super League.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Το σχόλιο Αλαφούζου στην ανάρτηση Δημητριάδη για τον Μαρινάκη
- Παναθηναϊκός: Η μεταγραφή που μπορεί να τρέξει πριν τις τελικές αποφάσεις
- Παναθηναϊκός: Ο Νίστρουπ ίσως φέρει μαζί του τον Γιόργκενσεν
- Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Ψηλά στη λίστα τερματοφύλακας-θηρίο!
- Παναθηναϊκός, μεταγραφές: «Μύλος» με Νταβιτασβίλι!