Παναθηναικος - Αστερας Τριπολης καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 9/10

Παναθηναϊκός: Ο παίκτης που κάνει τη διαφορά και δεν «φαίνεται»

Παναθηναικος – Αστερας Τριπολης καναλι ωρα: Έτοιμη για το επόμενο βήμα η αρμάδα του Ιβάν

Με στόχο να διευρύνει το απόλυτο και να διατηρηθεί μόνο πρώτος και με την διαφορά ασφαλείας, θα εμφανιστεί απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, ο Παναθηναϊκός, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League (09/10, 19:30). 

Στην Τούμπα μάλιστα έδειξαν εξαιρετική ψυχραιμία και δεν επηρεάστηκαν καθόλου, από το κλίμα στις εξέδρες. Ο Αϊτόρ ήταν άψογος για ακόμη ένα παιχνίδι και φυσικά ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην ανατροπή του «τριφυλλιού».

Τώρα, όμως ο Παναθηναϊκός έχει να αντιμετωπίσει τον… κακό του δαίμονα. Ο Αστέρας είναι μία ομάδα που βάζει δύσκολα στους πράσινους. Στα τελευταία τρία μεταξύ τους παιχνίδια, το «τριφύλλι» αγνοεί τη νίκη. Πέρυσι ηττήθηκε ενώ τα δύο προηγούμενα ματς στη Λεωφόρο έληξαν ισόπαλα.

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 19:30. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Cosmote Sport 1 HD.

Παναθηναικος – Αστέρας Τρίπολης καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Τα όνειρά του ως αρχηγός του Παναθηναϊκού αποκάλυψε ο Δημήτρης Κουρμπέλη, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

«Η αλήθεια είναι πως αποτελεί ένα από τα όνειρα που είχα όταν ήρθα στην ομάδα. Η ομάδα έχει μεγάλη ιστορία και ανεξάρτητα από την κατάσταση που βρίσκεται πρέπει να παλεύει για να πρωταγωνιστεί. Φέτος έχουμε κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα, έχουμε βάλει γερές βάσεις, αλλά δεν θέλουμε να το συζητάμε. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά κι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Η ομάδα έχει πολύ μεγάλες βλέψεις.

Όταν θες να κάνεις πρωταθλητισμό τα πιο σημαντικά ματς είναι αυτά με τις μικρομεσαίες ομάδες. Το θέμα είναι να κερδίζεις και χωρίς να παίζεις πολύ καλά. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο για όλους, χάνονται βαθμοί και έτσι θα συνεχιστεί. Θα είναι ιδανικό για μας να κερδίζουμε, ακόμη κι αν δεν παίζουμε καλά.

Βλέπουμε όλοι το έργο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Δικαίως τον αποθεώνει ο κόσμος γιατί η ομάδα είχε χρόνια να πάρει τίτλο και να κάνει πρωταθλητισμό. Είναι επαγγελματίας 200%, δεν τον ενδιαφέρει κάτι άλλο. Θέλει να παίρνει το καλύτερο από σένα, να παίζεις για την ομάδα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News