Παναθηναϊκός: Θέλουν... ενδεκάδα και χρόνο για να βρουν ρυθμό

Παναθηναϊκός: Θέλουν... ενδεκάδα και χρόνο για να βρουν ρυθμό

Παναθηναϊκός: Ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε στη Τούμπα με το βασικό του αμυντικό δίδυμο μετά τον εντός έδρας αγώνα με την Σλάβια Πράγας.

Μπαρτ Σένκεφελντ και Χόρντουρ Μάγκνουσον έμειναν αμφότεροι εκτός για ένα διάστημα λόγω τραυματισμών με τους Πούγγουρα και Σάρλια να τους αντικαθιστούν επάξια τις πρώτες 5 αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Οι δύο ποδοσφαιριστές επέστρεψαν πριν την διακοπή στο αγώνα με τον Πας Γιάννινα όμως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν βιάστηκε να τους χρησιμοποιήσει.

Στην διακοπή ο Σένκεφελντ έκανε κανονικά προπονήσεις και δούλεψε σκληρά ώστε να είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ενώ ο Μάγκνουσον αγωνίστηκε σε δύο αγώνες της Ισλανδίας ( ήταν βασικός και στα δύο και δεν έγινε αλλαγή).

Έτσι ο Γιοβάνοβιτς πήρε την απόφαση να δώσει φανέλα βασικού και στους δύο στον αγώνα της Θεσσαλονίκης.

Εκεί οι ποδοσφαιριστές έδειξαν ότι χρειάζονται ακόμα ένα διάστημα ώστε να φτάσουν στο επίπεδο που πρέπει να είναι και αυτό θα γίνει μέσα από τα παιχνίδια.

Φυσικά, η ποιότητα τους είναι αδιαπραγμάτευτη και αυτός είναι ο λόγος που μπόρεσαν να σταθούν καλά σε ένα ντέρμπι παρά το γεγονός ότι δεν ήταν στο 100%.

Ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη τους δύο παίκτες οι οποίοι θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα και θα βοηθήσουν τόσο αμυντικά όσο και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Είναι δεδομένο ότι και οι δύο θα βρίσκονται εκ νέου στην ενδεκάδα στο επερχόμενο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr