Ο Παναθηναϊκός πάει... τρένο περιμένοντας τις «μεταγραφές»

Ο Παναθηναϊκός πάει... τρένο περιμένοντας τις «μεταγραφές»

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έβγαλε πολλά τρεξίματα και η αλήθεια είναι ότι σε τρόμαξε.

Προηγήθηκε με γκολάρα, είχε την ευκαιρία να κλειδώσει το ματς με την κεφαλιά που πέρασε λίγο άουτ στο 45, γενικά οι οικοδεσπότες έβγαλαν συνεργασίες, πίεση και ζόρισαν Φακούντο και Μπερνάρ που έπαιζε αναγκαστικά δεξί εξτρέμ.

Όταν ο Αϊτόρ ήρθε δεξιά και ο Βραζιλιάνος πήγε αριστερά είδαμε πιο ορθολογικά πράγματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο για μισή ώρα ήσουν καλός, εκμεταλλεύτηκες τις λίγες ευκαιρίες που δίνονται συνήθως σε εκτός έδρας ντέρμπι και πήρες μαζί σου στην Αθήνα ένα τρίποντο που μπορεί να αποδειχθεί πολύ κομβικό έστω κι αν στο 90 λίγο έλειψε να πάθουμε εγκεφαλικό με τη φάση του Μάγκνουσον.

Καλά που εξετάστηκε το VAR γιατί θα λέγαμε άλλα πράγματα τώρα. Έχει ανάγκη τα τρίποντα το τριφύλλι για να αποκτήσει ψυχολογία και αέρα αφεντικού.

Συνεχίζεις να πηγαίνεις…τρένο χωρίς να παίζεις μπαλάρα. Ο χρόνος δουλεύει υπέρ σου ώστε να ενσωματωθούν πλήρως οι μεταγραφές.

Λογικά τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα μελλοντικά, μην ξεχνάμε ότι κέρδισες στην Τούμπα χωρίς Κώτσιρα, Παλάσιος, δείχνεις ότι φέτος είσαι σε άλλο επίπεδο, ακόμα και την ΑΕΚ την κέρδισες με τα αναπληρωματικά σου σέντερ μπακ.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr