Γιοβάνοβιτς: Οι ατάκες μετά το μεγάλο διπλό επί του ΠΑΟΚ!
Διαβάστε τι δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το παιχνίδι του Τριφυλλιού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Το τριφύλλι συνέχισε το “απόλυτο” και ανέβηκε στο +7 από τη δεύτερη θέση.
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σέρβος τεχνικός μετά το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός:
«Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Το περιμέναμε. Ήταν πολύ και οι δύο ομάδες καλά προετοιμασμένες τακτικά, δεν υπήρχαν χώροι και ευκαιρίες.
Ο ΠΑΟΚ έχει ποιότητα. Μπορεί αν κάνεις λάθος να το εκμεταλλευτεί. Μετά το τέλος του ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ είχε σταθερότητα.
Στο β’ ημίχρονο αλλάξαμε την εικόνα μας. Νομίζω πως στο τέλος δίκαια κερδίσαμε.
Ημασταν πιο συγκεντρωμένοι και ξέραμε τι να κάνουμε με τη μπάλα στα πόδια.
Κρατάω την καταπληκτική ατμόσφαιρα, ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και σίγουρα είναι ευχαρίστηση να παίζεις τόσο καλά παιχνίδια γεμάτο οπαδούς. Οι νίκες σε αυτά τα παιχνίδια έχουν μεγαλύτερη αξία.
Είναι ωραίο πράγμα ότι κάναμε 6 νίκες. Σε ένα πρωτάθλημα, όπως το ελληνικό, είμαστε μια ομάδα που δημιουργείται από πέρσι και φέτος. Δεν έχουμε ολοκληρώσει ακόμα την ομάδα. Υπάρχουν κι άλλες δυνατές ομάδες φέτος, θα το δείξουν στην πορεία, δεν έχω καμία αμφιβολία.».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Το μοναδικό σενάριο που φέρνει τον Παναθηναϊκό στην εξάδα της Euroleague
- Τι ισχύει με Μλαντένοβιτς και Τσόκαϊ στον Παναθηναϊκό
- Η ώρα της απόφασης για τον Κώτσιρα στον Παναθηναϊκό
- Μίχος: «Η στάση Αλαφούζου - Ο πιθανός διάδοχος αν φύγει ο Μπενίτεθ»
- Ποια είναι τα 17 συμβόλαια που ανοίγουν μεγάλο θέμα στον Παναθηναϊκό