ΠΑΟΚ - Παναθηναικος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση (2/10)

Βαθμολογία 5η αγωνιστική: Πρώτος και καλύτερος ο Παναθηναϊκός

ΠΑΟΚ – Παναθηναικος καναλι ωρα: Μετάλλο πρωταθλητή και διπλό στην Τούμπα

Με στόχο να διευρύνει το απόλυτο και να διατηρηθεί μόνο πρώτος και με διαφορά, ταξιδεύει στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός, για το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Super League με τον ΠΑΟΚ (02/10, 21:30). 

Το επικείμενο ματς θα είναι μία μεγάλη δοκιμασία για τους «πράσινους» στη φετινή προσπάθεια, που έχουν ξεκινήσει. Επιπλέον θα πρέπει να αφήσουν πίσω τους και την κακή προϊστορία των τελευταίων ετών. Στα οκτώ τελευταία ματς στην Τούμπα έχουν μόλις τρεις ισοπαλίες, ενώ έχουν ηττηθεί σε πέντε ματς.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 21:30. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Novasports Prime HD.

ΠΑΟΚ – Παναθηναικος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Ο ΠΑΟΚ θέλει να καλύψει τη διαφορά που έχει από την πρώτη θέση. Είναι στους τέσσερις βαθμούς, απόρροια των δύο ισοπαλιών που έχουν στα τρία τελευταία παιχνίδια. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Έπειτα από πέντε αγωνιστικές είναι μόνος πρώτος και αήττητος, έχοντας κάνει το «5 στα 5». Οι «πράσινοι» έχουν εκμεταλλευτεί στο έπακρο το γεγονός ότι έχουν δώσει τα τέσσερα από τα πέντε ματς στην έδρα τους, έστω κι αν το ένα ήταν το ντέρμπι με την ΑΕΚ. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελευταία φορά που ταξίδεψαν στην Θεσσαλονίκη ως πρωτοπόροι της βαθμολογίας ήταν το 2011. Μάλιστα, το αποτέλεσμα ήταν ένα πανηγυρικό διπλό (3-1) και μία επιβλητική εμφάνιση.  Τα γκολ τότε σημείωσαν οι Κλέιτον, Κουίνσι και Λέτο, με καθοδηγητή τον Ζεσουάλδο Φερέιρα!

Από εκεί και πέρα, την αισιοδοξία του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος εξέφρασε ο Μπαρτ Σένκεφελντ: «Πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλό υλικό, έχουμε αρχίσει εξαιρετικά αλλά για να είμαστε ειλικρινείς μας βοήθησε η έδρα μας. Πιστεύω πως πλέον έχουμε τη νοοτροπία για να παίζουμε το ίδιο καλά και εκτός έδρας. Έχουμε πάρει τα μαθήματά μας από πέρσι. Θέλουμε να έχουμε διάρκεια και σταθερότητα στην απόδοσή μας. Εγώ αποφεύγω τα μεγάλα λόγια, καλύτερα να αποδεικνύουμε με πράξεις».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News