«Έσκασε» μεταγραφή - Ανακοίνωσε Δημητριάδη η ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Τον νεαρό Φίλλιπο Δημητριάδη (γεννημένος στις 13/08/2002) ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να έρχεται από την Ξάνθη.
Ο νεαρός θα παίξει για την δεύτερη του ομάδα και αγωνίζεται τόσο ως αριστερός μπακ όσο και ως αριστερός μέσος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
“Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Φίλιππου Δημητριάδη, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και θα ενισχύσει την δεύτερη ομάδα του Τριφυλλιού.
Ο Έλληνας άσος, που έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη, είναι γεννημένος στις 13 Αυγούστου του 2002 και αγωνίζεται ως αριστερός μπακ αλλά και ως αριστερός μέσος.
Ξεκίνησε την καριέρα του στην ακαδημία της ακριτικής ομάδας για να παραχωρηθεί στον Ηρακλή Ζυγού τον Ιούλιο του 2019. Τον Αύγουστο του 2020 μετακόμισε στην Ελπίδα Σαπών και πέρυσι επέστρεψε στην Ξάνθη, με την οποία κατέγραψε 8 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League 2.
Καλωσορίζουμε τον Φίλιππο στην οικογένεια του Παναθηναϊκού!”
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η χρηματιστηριακή αξία των Χιουζ και Πάντουρ
- Αυτά είναι τα 4 σενάρια για Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στα πλέι οφ
- Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού πωλείται 20 εκατομμύρια!
- Παναθηναϊκός: Ο λόγος που έμεινε εκτός αποστολής ο Μήτογλου
- Διαφωνία στον Παναθηναϊκό για το μέλλον του Σισοκό!