«Εφιάλτης» ξανά όταν φορμαριστεί ο Παλάσιος!
Η κουβέντα που κυριαρχεί αυτή την εποχή στα παναθηναϊκά πηγαδάκια είναι τι θα γίνει με το συμβόλαιο του Αϊτόρ και πόσο μπορεί να βελτιωθεί ο Κυπελλούχος με το που ανεβάσει στροφές ο Σεμπάστιαν Παλάσιος.
Η φόρμα του Ίβηρα έχει τραβήξει τα φώτα από τον MVP (κατά την ταπεινή μας άποψη) της προηγούμενης περιόδου.
Ποδοσφαιριστής, που αγωνίστηκε σε χώρους που πριν από αυτόν κάλυπτε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης. Με εντελώς διαφορετικό σωματότυπο από τον Μυτιληνιό, πέρσι ο Ιβάν ζήτησε εξτρέμ που να μπορεί να παίξει και στις 3 θέσεις τις επίθεσης έχοντας σώμα καθαρού πλάγιου.
Το κορμί, οι χώροι και ο τρόπος που κινείται ο Αργεντινός μοιάζει αρκετά με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Είναι μία μικρογραφία, σε πολύ πιο υψηλό επίπεδο φυσικά από τον Μακεδόνα φορ.
Ο Παλάσιος νομίζεις ότι είναι τανκ, ποδοσφαιριστής με δυνατό σώμα, που μπορεί να τρέξει την μπάλα, να την μεταφέρει σωστά και φαίνεται δύσκολο να παιχτεί στην αντίπαλη περιοχή γιατί αγωνίζεται πολύ χωρίς μπάλα κι ο συνδυασμός τεχνικής-χαμηλού κέντρου βάρους τον κάνει απρόβλεπτο για τους φρουρούς του.
Όταν φορμαριστεί θα αποτελεί και πάλι εφιάλτη για τους αντιπάλους.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΔημήτρης Στρατής
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Βόμβα από τον ατζέντη του Πελίστρι: «Ψάχνουμε τρόπο να αλλάξει ομάδα, αλλά...»
- Παναθηναϊκός: Ο πιτσιρικάς που ξεχωρίζει στην προετοιμασία
- «Τσεκάρει Μορένο ο Παναθηναϊκός, μιλάει με τρεις στόπερ»
- Παναθηναϊκός: Η ρήτρα, η Σενεγάλη και το φινάλε με Μπάντιο
- Η έκπληξη... Ντε Φράι στην προπόνηση του Παναθηναϊκού