Παναθηναϊκός: «Καμπανάκια» από Αϊτόρ για την ανανέωση
Ο Αϊτόρ με συνέντευξή του σε ισπανικό Μέσο είπε ότι ακόμα κανείς από τον Παναθηναϊκό δεν τον έχει πλησιάσει για να του μιλήσει για νέο συμβόλαιο.
Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών τελειώνει το καλοκαίρι, από Ιανουάριο ο άσος θα μπορεί να διαπραγματευτεί με όποιον θέλει.
Αναρωτιόμαστε τι περιμένουν στην ΠΑΕ και δεν κάνουν κίνηση για έναν φέρελπι σταρ, στα 26 του χρόνια, που διατηρεί ένα μοναδικό killer instinct μέσα ή έξω απ’ την αντίπαλη περιοχή, όντας ο νο1 παίκτης της Σούπερ Λιγκ.
Παραμένει υπερπολύτιμος και δικαιώνει την σταθερή επιλογή του στο βασικό σχήμα απ’ τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς που (ας μην λησμονούμε) είχε ακούσει πολλά πέρσι το φθινόπωρο γιατί είχε…ξεθάψει τον φευγάτο Ισπανό που είχε ζητήσει από τον μάνατζέρ του την άμεση αλλαγή εργασιακού περιβάλλοντος.
Η δυνατότητά του Αϊτόρ να ακουμπήσει τη μπάλα με ασφάλεια στις επικίνδυνες ζώνες των αντιπάλων, χτίζοντας διαρκώς σκαλοπάτια ανάπτυξης (μαζί με τον Τσέιν και τον Παλάσιος) είναι ο βασικός λόγος που το τριφύλλι αρχίζει να βγάζει πλέον κυριαρχική παρουσία στους αγώνες του.
Ο Γιοβάνοβιτς προτιμά να εξουδετερώνει και να ακυρώνει τη μεσαία γραμμή των αντιπάλων με όπλο την ασφαλή κυκλοφορία μπάλας μέσα απ’ τις σωστές πάσες και τη μεγάλη κατοχή, τομείς στους οποίους ο Ισπανός παίρνει άριστα.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΠροφανώς περιμένει ένα συμβόλαιο το οποίο θα αναγνωρίζει την συμβολή του στα όσα έχει κάνει από πέρσι.
Δημήτρης Στρατής
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αποκάλυψη: Η Cosmote TV θέλει Παναθηναϊκό - Το πλαίσιο της συνεργασίας με ΣΚΑΪ
- «Στο ραντάρ του Παναθηναϊκού ο Κρίστιαν Τόρστβεντ»
- Ανατροπή με τον... μάνατζερ του Πελίστρι - Η αλήθεια για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Στο στόχαστρο 17χρονο «διαμαντάκι»
- Η έκπληξη... Ντε Φράι στην προπόνηση του Παναθηναϊκού