Παναθηναϊκός: Η άφιξη του Τρουιγέ και ο Βιγιαφάνιες
Διαβάζοντας τα σχόλια για τον Αλέξις Τρουιγέ καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι φέτος για τη θέση 8 ο Ιβάν ήθελε παίκτη που να ξέρει τα μυστικά της θέσης (σαν τον Ανταμ Τσέριν) κι όχι κάποιον που θα… βάφτιζε box to box μέσο.
Γι αυτό ο κόουτς δεν ενδιαφέρθηκε να κρατήσει για μια ακόμα σεζόν τον Λούκας Βιγιαφάνιες αφού έκρινε ότι η ηλικία και η πραγματική θέση του Αργεντινού δεν γέμιζαν τα κουτάκια που εκείνος ήθελε.
Η Γαλλία χρόνια τώρα βγάζει χαφάρες και ο Σέρβος εύχεται να έκανε καλή «ψαριά» στο πρόσωπο του πιτσιρικά. Ο νεαρός ακόμα μαθαίνει κι ως παίκτης ευημερεί μέσα από την καλή λειτουργία του συνόλου.
Δεν νοιάζεται για την προσωπική προβολή, προσπαθεί να χαλάσει τις γωνίες πάσας των αντιπάλων, κυνηγά κάθε κατοχή, κλείνει τρύπες, ψάχνει τον ελεύθερο συμπαίκτη κι όταν προσαρμοστεί πλήρως θα ανεβάσει περισσότερο την ουσία που κυνηγά ο προπονητής.
Ο Τρουιγέ έχει ισορροπία στο επιθετικό του παιχνίδι κάτι που πάει να πει ότι ο Γιοβάνοβιτς θα μπορεί πιο εύκολα να μοιράζει την ανάπτυξη σε όλα τα τετραγωνικά της επίθεσης κάνοντας τον πρωτοπόρο λιγότερο προβλέψιμο.
Δημήτρης Στρατής
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Αυτό το συμβόλαιο υπογράφει ο Μπόνγκα, τι ισχύει με το NBA out
- Έτσι έγινε το «μπαμ» με Μπόνγκα: Ποιες ομάδες νίκησε ο Παναθηναϊκός
- Ομπράντοβιτς: Τι είπε για τις αποχωρήσεις Αταμάν και Σκαριόλο στο συνέδριο προπονητών
- Νίστρουπ: Οι δηλώσεις μετά το Άγιαξ-Παναθηναϊκός 1-3
- Ομπράντοβιτς: Η απάντηση στα σενάρια για Χουάντσο και Όσμαν - Τι είπε για Μπόνγκα, Μπατίστ, Διαμαντίδη