Παναθηναϊκός: Ο Σούλης απάντησε σε Σπόραρ
Ο παίκτης του Παναθηναϊκού ευχήθηκε στον τερματοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννινα, μετά τον τραυματισμό του στη Λεωφόρο. Ανταπέδωσε τις ευχές Σπόραρ για ταχεία ανάρρωση ο Σούλης.
Ο τραυματισμός των Άντραζ Σπόραρ και Βασίλη Σούλη, που είχαν μια σφοδρή σύγκρουση και αποχώρησαν αμφότεροι με διάσειση, ήταν η κακή στιγμή στον αγώνα του Σαββάτου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα.
Μετά τις χθεσινές ευχές του Σλοβένου φορ στον τερματοφύλακα των Ηπειρωτών, ήταν η σειρά του τελευταίου να ανταποδώσει. «Σ’ ευχαριστώ πολύ φίλε μου, ελπίζω να είσαι κι εσύ καλά», απάντησε στο μήνυμα του Σπόραρ ο 27χρονος τερματοφύλακας.
«Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές σας και το ενδιαφέρον σας μέσα από την καρδιά μου», πρόσθεσε αναφορικά με τα πολλά μηνύματα που έλαβε για ταχεία ανάρρωση.
Ο Βασίλης Σούλης πήρε ήδη εξιτήριο αφού οι εξετάσεις που του έγιναν ήταν καθαρές και θα επιστρέψει σε 3-4 μέρες στις προπονήσεις του ΠΑΣ, βάσει του πρωτοκόλλου που ακολουθείται σε περιπτώσεις διάσεισης.

Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Έξαλλος ο Γιαννακόπουλος, τι ζητούσε από τους διαιτητές
- Λακωνικός Αταμάν: Οι δηλώσεις μετά το Βαλένθια - Παναθηναϊκός 102-84
- Τα δύο σενάρια: Πώς ο Παναθηναϊκός περνάει απευθείας στα playoffs της EuroLeague
- Παναθηναϊκός, επόμενος αντίπαλος: Η ημέρα, η ώρα και η έδρα
- Οι πόντοι των παικτών μετά το Βαλένθια - Παναθηναϊκός 102-84