«Καθαρίζει» και τον ΠΑΣ - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός: Ποιος κατάλαβε ότι έλειπε από την ενδεκάδα;

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Παναθηναϊκός είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της Super League. Το «τριφύλλι» έχει αποδείξει ότι μέσα στη Λεωφόρο δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο, για την ακρίβεια τους διαλύει όλους. Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς φιλοδοξούν να κρατήσουν απόρθητο το κάστρο τους και να κάνουν το 5/5 στο πρωτάθλημα.

Οι «πράσινοι», μετά τη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, φιγουράρουν στην κορυφή της βαθμολογίας και έχουν πραγματοποιήσει ιδανική εκκίνηση. Το μεγάλο τους όπλο παραμένει η άμυνα, αφού έχουν δεχθεί μόλις ένα γκολ και απέναντι στον ΠΑΣ δεν θα αλλάξουν συνήθειες. Μάλιστα, το γεγονός ότι οι Σένκεφελντ, Μάγκνουσον είναι πλέον διαθέσιμοι σημαίνει ότι γίνονται ακόμα πιο ποιοτικές οι επιλογές του Γιοβάνοβτις στην άμυνα.

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα για το «5 στα 5» και το +7 από τον Ολυμπιακό! Σέντρα στις 21:30.

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα: Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Σχόλια για τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας έκανε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Διαβάστε τι είπε αναφορικά με το θέμα ο Σέρβος τεχνικός.

«Καμία ομάδα δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο, μιας και όλες οι ομάδες έχουν κάνει πολλές μεταγραφές. Κάποιοι έρχονται έτοιμοι και κάποιοι όχι. Μετά την διακοπή πιστεύω ότι τόσο εμείς όσο και οι υπόλοιπες ομάδες θα είναι καλύτερες. Μην ξεχνάτε ότι οι καιρικές συνθήκες δεν είναι ιδανικές λόγω της ζέστης».

Δείτε τις αποδόσεις της αναμέτρησης

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News