Κράξιμο Καρπετόπουλου: «Δεν υπάρχει στο γήπεδο ΟΣΦΠ, αλλά έντεκα παίκτες που έχουν δώσει ραντεβού»

«Καμία συμμαχία Παναθηναϊκού κι Ολυμπιακού - Σύμμαχοι όσο το ΚΚΕ με το ΚΙΝΑΛ»

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος ξέσπασε στην πένα του για το χάλι του Ολυμπιακού στον αγώνα με τη Χόφενχάιμ. 

Αναλυτικά όσα έγραψε στη Sportday:

«Απ’ το ματς μένουν μόνο στιγμές που προκαλούν απορίες και αμηχανία. Ο Βάτσλικ σουτάρει την μπάλα πάνω στον Γκρέγκοριτς, που ούτε καν τον πιέζει -είναι θαύμα ότι η μπάλα δεν πήρε στα δίχτυα ώστε να δούμε ένα γκολ που μπαίνει μόνο σε αυλή νηπιαγωγείου.

Ο Μπα μπερδεύεται και γυρίζει την μπάλα στον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού χωρίς να δει που είναι. Ο Μπόουλερ κάποια στιγμή παίρνει φόρα και θέλει να τους περάσει όλους. Ο Ουί-Τζο σε κάνει να αναρωτιέσαι πως ο Ολυμπιακός βρήκε έναν αργό Κορεάτη, ο καημένος δεν καταλαβαίνει ακόμα που βρίσκεται.

Δεν υπάρχει στο γήπεδο μια ομάδα που λέγεται Ολυμπιακός, αλλά έντεκα παίκτες που νομίζεις πως έχουν δώσει ραντεβού στο Καραϊσκάκη για να αντιμετωπίσουν μια υποχρέωση χωρίς να έχουμε κάνει ούτε μια προπόνηση έστω μαζί.

Όποιος ξέρει λίγη μπάλα κάτι κάνει με τα πόδια, οποίος δεν είναι τεχνίτης αναρωτιέσαι τι κάνει στις γήπεδο, κανείς δεν μοιάζει να παίζει με συμπαίκτες, κανείς δεν σπεύδει να βοηθήσει έναν συμπαίκτη σε μια στιγμή δυσκολίας. Όλοι χειρονομούν, φωνάζουν, κυνηγούν χαμένες μπάλες για να δείξουν θέληση.

Οι Γερμανοί κάθε που… χαϊδεύουν το γκάζι χάνονται. Στο 82′ ξαναβλέπουμε τη φάση του τέταρτου γκολ κόντρα στη Μακάμπι, απλώς ο Σάντε, που διέσχισε όλο το γήπεδο, δεν σούταρε σωστά.»

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Exit mobile version