Παναθηναικος - ΑΕΚ καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση (11/9)

Συμπεράσματα και τι έλειψε από ΠΑΟ με Λεβαδειακό!

Παναθηναικος – ΑΕΚ καναλι ωρα: Παράδοση, κόσμος και φόρμα οδηγούν σε νίκη

Το παιχνίδι που ξεχωρίζει από την 4η αγωνιστική της Super League είναι αυτό που διεξάγεται στο «Απ. Νικολαΐδης», ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ (21:30). Ο Παναθηναϊκός διανύει μία από τις καλύτερες εκκινήσεις των τελευταίων χρόνων. Είναι η μοναδική ομάδα που έχει πετύχει το απόλυτο έως τώρα, με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Μάλιστα, το πέτυχε αυτό διατηρώντας το μηδέν στην άμυνα. 

Στον αντίποδα, η ΑΕΚ έχει πολλά να αποδείξει στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν.Είναι μία χρονιά που μπαίνει στο καινούριο της γήπεδο και θέλει να διεκδικήσει τον τίτλο. Αυτή η προσπάθεια πάντως δεν έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς, αφού η αγωνιστική παρουσία της δεν πείθει και ήδη μετράει μία σημαντική απώλεια βαθμών.

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 21:30. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Cosmote Sport 2HD.

Παναθηναικος – ΑΕΚ καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News