Παναθηναϊκός: Το «περίεργο» με τον Τσέριν

Παναθηναϊκός: Γι΄αυτό σπατάλησε 700.000 ευρώ για να τον αποκτήσει!

Ο Ανταμ Τσέριν χωρίς να μας έχει βγάλει τα μάτια με την απόδοσή του δείχνει ότι θα βοηθήσει αρκετά φέτος.

Χωρίς να έχει ακουμπήσει το άριστα σε κανένα επίπεδο δημιουργίας ή καταστροφής του παιχνιδιού του αντιπάλου, ο τύπος κρατά τη μεσαία γραμμή του Κυπελλούχου στο σωστό ύψος και κατευθύνει μαεστρικά το πρέσινγκ βάζοντας σε σχετική τάξη και σειρά τους συμπαίκτες του.

Το τελευταίο το έκανε με τον Λεβαδειακό όπου ο προπονητής του έδωσε καθήκοντα «εξαριού». Προσεχώς θα τον πρεσάρουν οι αντίπαλοι περισσότερο γιατί θα ξέρουν ότι η μπάλα περνά πολύ από τα δικά του πόδια.

Μας αρέσουν οι αντιδράσεις του. Δεν ζητά μπάλα διαρκώς για να δείξει στο κοινό ότι τα μυστικά της τα ξέρει, ασχολείται με το κυνηγητό του αντιπάλου και το χαμαλίκι, τα καλά διαστήματα του Παναθηναϊκού ως τώρα στο πρωτάθλημα έχουν να κάνουν με την δική του απελευθερωμένη και υψηλή απόδοση.

Ο προπονητής θεωρεί ότι ο Σλοβένος θα κάνει την δουλειά στην άμυνα και θα δώσει την σίγουρη πρώτη πάσα στους μεσοεπιθετικούς.

Μέχρι στιγμής ο διεθνής μέσος αποδίδει καλά χωρίς να έρχεται σε πολλές επαφές με τη μπάλα.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr