Παναθηναϊκός-Μεταγραφές: «Ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με χαφ πρώτης γραμμής»

Παναθηναικος - Βολος Live Streaming: Ζωντανά σήμερα 24/7

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στην τελική ευθεία για την απόκτηση κεντρικού χαφ, ο οποίος θα καλύψει το 8 και το 6 στον άξονα της μεσαίας γραμμής του τριφυλλιού.

Σύμφωνα με τη Sportday, ο Παναθηναϊκός έχει καταλήξει στον βασικό στόχο του για τον κεντρικό χαφ για τον οποίον έχει ήδη ανάψει το πράσινο φως κι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κι έχουν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως πρόκειται για παίκτη πρώτης γραμμής με μεγάλη εμπειρία και ψημένο σε συνθήκες πρωταθλητισμού ο οποίος θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο τους ποιοτικούς δείκτες της μεσαίας γραμμής του Παναθηναϊκού.

Η όλη διαδικασία φαίνεται πως έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία κι αν δεν προκύψει κάποιο αναπάντεχο η μεταγραφή θα έχει κλειδώσει ως τη μεθαυριανή μέρα ή τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr