Παναθηναϊκός-Μεταγραφές: Στο δρόμο που χάραξε η ΑΕΚ!

Παναθηναϊκός-Μεταγραφές: Στο δρόμο που χάραξε η ΑΕΚ!

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει δύο παίκτες για την μεσαία του γραμμή μέχρι την λήξη της μεταγραφικής περιόδου με τον χρόνο πάντως να μην είναι σύμμαχος του.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το Τριφύλλι θέλει να αποκτήσει έναν μέσο ο οποίος θα έρθει για να είναι βασικός και ένα ακόμη χαφ για να προσθέσει βάθος στο ρόστερ του.

Όσον αφορά το αναπληρωματικό χαφ είναι αλήθεια ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα μπορούσε να κοιτάξει και στην εγχώρια αγορά όπως έκανε και η ΑΕΚ με την απόκτηση του Φαν Βεερτ.

Η καλύτερη επιλογή θα ήταν ο Φερνάντες για τον οποίο οι Πράσινοι έχουν εξαιρετικές εντυπώσεις όμως διαφωνούν στα χρήματα που ζητάει ο Βόλος.

Πάντως είναι αλήθεια, ότι ο Ισπανός έχει τα στοιχεία για να αποτελέσει την αλλαγή στο Μπερνάρ στο «10» ενώ είναι δεδομένο πως θα βοηθήσει την ομάδα με την ποιότητα του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr