Μαρινάκης σε Μπαλτάκο: «Είστε όλοι σκουπίδια... θα έρθω από κει!»

Μαρινάκης σε Μπαλτάκο: «Είστε όλοι σκουπίδια... θα έρθω από κει!»

Σφοδρή σύγκρουση για μία ακόμα φορά ανάμεσα σε Τάκη Μπαλτάκο και Βαγγέλη Μαρινάκη.

Χαμός έγινε στη σημερινή  συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, μετά την απόφαση της ΚΕΔ να ορίσει Έλληνες διαιτητές στο ντέρμπι Παναθηναϊκού-ΑΕΚ.

Σύμφωνα με το sdna, η συνεδρίαση ξεκίνησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να είναι σε έξαλλη κατάσταση και να ζητάει να διακοπεί το πρωτάθλημα και να φωνάζει πως: “είστε όλοι για τα σκουπίδια”!

Στη συνέχεια,, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός καταφέρθηκε με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς κι εναντίον του ίδιου του Τάκη Μπαλτάκου, λέγοντάς του: “Είσαι ελεεινός, υπάλληλος του Μελισσανίδη”!

Αξίζει να αναφερθεί ότι τη στιγμή που ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών εκτόξευε βέλη κατά πάντων, ο πρόεδρος της ΕΠΟ του είπε πως: “αν συνεχίσεις έτσι, θα σου βάλω mute”, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να του απαντάει πως: “Αν μου βάλεις mute, θα έρθω από εκεί!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr