Παναθηναϊκός: Τα πάνω από 7.500 διαρκείας και η διευκρίνιση για τις τιμές με ΑΕΚ

Ζητάει άμεση συνάντηση με Πλεύρη η Super League

Δημοσίευμα αθλητικής ιστοσελίδας σχολιάζει το γεγονός ότι μερικά εισιτήρια με την ΑΕΚ ήταν ακριβά.

Αναλυτικά όσα γράφει το sdna.gr:

Η πολιτική του Παναθηναϊκού στα ελάχιστα εισιτήρια που τίθενται προς διάθεση, η στήριξη διαρκείας του κόσμου και τα λειτουργικά έξοδα που τον έβαλαν «μέσα» με τον Λεβαδειακό, παρότι έκοψε 10 χιλ. εισιτήρια. Αναλυτικό ρεπορτάζ.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Κυριακή στη Λεωφόρο την ΑΕΚ στο πρώτο ντέρμπι του φετινού πρωταθλήματος και η ιστορική έδρα του συλλόγου αναμένεται να είναι κατάμεστη.

Οι φίλοι του τριφυλλιού είναι δεδομένο ότι θα δημιουργήσουν «καυτή» ατμόσφαιρα, ανάλογη του ευρωπαϊκού αγώνα ρεβάνς με τη Σλάβια Πράγας και τα διαθέσιμα εισιτήρια που βρήκαν προς διάθεση σήμερα το μεσημέρι είναι αυτονόητο ότι θα γίνουν ανάρπαστα σε χρόνο dt.

Αλλωστε, είναι ελάχιστα τα κομμάτια που τίθενται προς διάθεση για όποιον δεν έχει αποκτήσει εισιτήριο διαρκείας, με δεδομένο ότι έχουν πωληθεί πάνω από 7.500 κάρτες, συν αυτά των των χορηγών και της ομάδας για τις επίσημες ανάγκες που προκύπτουν.

Ως εκ τούτου τα εισιτήρια που τίθενται προς πώληση για το ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι ελάχιστα.

Αυτός είναι και ο λόγος που υπήρχαν τιμές εισιτηρίων της τάξεως των 100 ευρώ (θύρα 10) ή των 150 ευρώ (θύρα 3), με τη διαφορά ότι αφορούν σε λίγες δεκάδες κομμάτια.

Αλλωστε, οι φίλοι του Παναθηναϊκού φρόντισαν ώστε να είναι γεμάτες από διαρκείας (και) όλες οι κεντρικές θύρες.

Επιστρέφοντας στις ακριβές τιμές των εισιτηρίων που αφορούν το ντέρμπι της Κυριακής, σας αναφέρουμε ενδεικτικά ότι βρήκαν προς πώληση μόλις 20 εισιτήρια στη θύρα 11(των 60 ευρώ) και άλλα 15 εισιτήρια στη θύρα 2 (των 80 ευρώ).

Γενικώς η πολιτική που εφαρμόζει ο Παναθηναϊκός όσον αφορά τις τιμές στη συντριπτική πλειονότητα των εισιτηρίων του (απλά και διαρκείας) θεωρείται προσιτή ειδικά σε σχέση με άλλες ανταγωνίστριες ομάδες.

Προς επίρρωση του παραπάνω συμπεράσματος αξίζει επιπλέον να σημειωθεί ότι στο πρόσφατο ματς του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό, όπου κόπηκαν περί τις 10 χιλ. εισιτήρια, η ομάδα μπήκε «μέσα», έχοντας περισσότερα λειτουργικά έξοδα για το γήπεδο της Λεωφόρου απ’ ό,τι έσοδα απ’ τις πωλήσεις των εισιτηρίων.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News