Παναθηναϊκός: Καλή προδιάθεση!

Γιοβάνοβιτς: Οι ατάκες μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού

Επειδή είμαστε από τη φύση μας αισιόδοξοι άνθρωποι και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πέρσι μας ενέπνευσε ακόμα περισσότερο με όσα έκανε και κατά καιρούς δήλωσε, πιστεύουμε ότι ο Σέρβος θα βρει τη λύση και φέτος.

Ο Παναθηναϊκός του άμα το δούμε σφαιρικά είναι ένα σύμβολο πίστης. Ο πρωταθλητισμός που έκανε ο σύλλογος στα πλέι-οφ (κόντρα σε όλες τις προβλέψεις) ξέπλυνε την ντροπή της κακής πορείας στην κανονική διάρκεια της σεζόν.

Ο πρώτος τίτλος μετά το 2014 ξόρκισε φαντάσματα. Στον τελικό με τον ΠΑΟΚ το κλαμπ έπρεπε να δείξει ότι εκτός από μεθοδολογία είχε και ψυχή, απέναντι σε σωματείο που έχει μάθει εσχάτως να διεκδικεί τρόπαια, ειδικά το Κύπελλο που το είχε κάνει κτήμα του επί ημερών Σαββίδη.

Ελπίζουμε σύντομα να κάνει η ομάδα κατανοητό ότι κάθε συζήτηση για απουσίες ή καθυστέρηση μεταγραφών είναι περιττή γιατί όταν ο ρέφερι σφυρίζει τη σέντρα οι παρόντες έχουν σημασία και μόνο αυτοί.

Στο Κορωπί υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες που όταν βρουν χημεία και ανάσες θα παίξουν ωραία μπάλα. Ο τρόπος που έπαιρναν όλο το πλάτος του γηπέδου στα πρώτα 60΄ με τη Σλάβια στην Αθήνα (το καλύτερο παιχνίδι του τριφυλλιού έως σήμερα) δεν γινόταν ορατός ούτε από τον τηλεοπτικό φακό.

Ο συγχρονισμός των συγκλίσεων των μπακ ως κρυφά εξτρέμ, η κίνηση χωρίς μπάλα, η ταχύτητα εναλλαγής θέσεων δεν περνούσε στα πλάνα του τηλεσκηνοθέτη.

Πλάνο υπάρχει, όραμα επίσης, τεχνογνωσία το ίδιο. Έχουμε καλό προαίσθημα για τη σεζόν 2022-2023 κι ας έχουν αργήσει χαρακτηριστικά να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News