Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Ο παίκτης κλειδί στην πράσινη ενδεκάδα

Επιασαν τόπο οι «φωνές» για το δίδυμο στο κέντρο

Στο κυριακάτικο ντέρμπι αν δεν αγωνιστούν Σένκεφελντ-Μάγκνουσον ο Ματίας Αλμέιδα θα ανασάνει ανακουφισμένος.

Η φιλοξενούμενη στη Λεωφόρο έχει να κάνει το εύκολο κομμάτι. Δηλαδή να παίξει άμυνα, να καλύψει τους χώρους και να φροντίσει ο προπονητής της να φέρνει παίκτες κοντά στους Αραούχο, Πινέδα, Γκαρσία όταν η μπάλα βγαίνει ψηλά, στοχεύοντας στους χώρους ανάμεσα σε Πούγγουρα-Σάρλια.

Από τη μεριά του ο Ιβάν θέλει η μπάλα να φορτωθεί πολύ στα πλάγια, ξέροντας ότι η άμυνα των αντιπάλων είναι ακόμα αμοντάριστη, περιμένοντας από τον Πέρεθ στο κέντρο να παίξει ξανά ρόλο κομπιούτερ.

Ο Ισπανός εμπνέει την μεγαλύτερη εμπιστοσύνη με τη μπάλα στα πόδια, έχει σίγουρη πάσα στο μικρό χώρο, ενώ το γεγονός ότι θα παίξει πλάι σε Κουρμπέλη-Τσέριν θα τον αποφορτίσει από τα αμυντικά καθήκοντα.

Θα δούμε αν με την αναβάθμιση του τριφυλλιού στις θέσεις του φορ και των εξτρέμ ο Ιβάν βρήκε το αντίδοτο για να κερδίσει την λογική της καταστροφής και της σκοπιμότητας που θα εφαρμόσει η Ενωση η οποία πέρσι με χειρότερο σύνολο μπόρεσε να μείνει αήττητη στα πλέι-οφ από το τριφύλλι.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News