Κατσουράνης: «Η χειρότερη φετινή εμφάνιση του Παναθηναϊκού» (vid)

Κατσουράνης: «Δεν πέρασε η μπάλα την γραμμή - Να μείνει τρία χρόνια τουλάχιστον ο Ιβάν» (vid)

Ο Κώστας Κατσουράνης σχολίασε τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Λεβαδειακού με 1-0 στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Αναλυτικά:

«Δεν κινδύνεψε πολύ ο Παναθηναϊκός. Δεν είναι τόσο εντυπωσιακός, όσο πέρσι που κέρδιζε με μεγάλα σκορ αυτήν την εποχή. Προσπαθεί να βάλει στο κλίμα τους νέους ποδοσφαιριστές. Το γκολ προήλθε από μια λάθος έξοδο. Ο Λεβαδειακός δεν απείλησε, πέρα από 1-2 φάσεις. Θα μπορούσε το Τριφύλλι να πετύχει δεύτερο γκολ. Το ντέρμπι με την ΑΕΚ θα είναι ωραίο και θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα.»

«Νομίζω πως φέτος μπορεί να ήταν και η χειρότερη φετινή εμφάνιση του Παναθηναϊκού. Σε κυκλοφορία μπάλας δεν ήταν κακός ο Λεβαδειακός. Δεν ήταν ο γνωστός Παναθηναϊκός και για αυτό, νίκησε δύσκολα με 1-0.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr