Παναθηναϊκός: Πρόβλημα αν «πετούσαν» οι παίκτες

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα αν «πετούσαν» οι παίκτες

Τα πλέι-οφ της άνοιξης δεν είναι μακριά, όλοι θυμόμαστε πως ήταν ο Παναθηναϊκός τότε.

Ο προπονητής έχει το know how, ο σύλλογος σίγουρα θα ρολάρει, την Κυριακή έπαιξε με αναπληρωματικούς, έκανε το ζητούμενο (3Χ3) , παίρνει καλό βαθμό από τη στιγμή που είναι στην 1η θέση χωρίς να έχει παίξει ακόμα με την βασική του άμυνα, τον κινητήριο μοχλό του μπροστά (Μπερνάρ).

Το αναφέρουμε επειδή ακούστηκαν γκρίνιες για την πτώση στο β΄ μέρος, όπου φάνηκαν οι πράσινοι να παίζουν με σβηστές μηχανές μετά το 60΄.

Αναμενόμενο κι αυτό, μέχρι πρότινος έκαναν προετοιμασία στα βουνά και στα λαγκάδια, κάμποσοι δεν νιώθουν ακόμα λυμένοι για να κάνουν πράγματα τα οποία μπορούν, τα πόδια είναι βαριά γι αυτό βλέπουμε την τάση να εκμεταλλεύεται το κλαμπ τις στημένες μπάλες του Αϊτόρ (επιτέλους μετά από χρόνια ένας καλός εκτελεστής!) για να κλειδώνει το προβάδισμα στο σκορ και μετά να το διαχειρίζεται.




Αμα τους έβλεπες να πετάνε από τώρα θα άρχιζες να υποψιαζόσουν, το πρωτάθλημα δεν είναι κατοστάρι, αλλά μαραθώνιος, όσο κι αν γκρινιάζουν οι οπαδοί που έχοντας τόσα χρόνια καταπιεί αμέτρητες πίκρες θέλουν η ομάδα να τα κάνει όλα τέλεια.

Με τόση ζέστη και τόση υγρασία, τόσο νωρίς στο πρωτάθλημα, με κομβικές απουσίες σε ενδεκάδα και αποστολή δεν είναι εύκολο όμως να είσαι εκεί στο 100%. Στο κάτω-κάτω είδαμε και τον πολυδιαφημισμένο ανταγωνισμό…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr