Παναθηναϊκός: Τα τρίποντα μετράνε!

Κρατάει το τρίποντο, περιμένει τις επιστροφές

Αυτό που μετρά αυτή την χρονική στιγμή είναι τα τρίποντα, Τίποτα άλλο. Πέρσι είχες πρόβλημα εκτός έδρας όπου κατά βάση ήξερες πριν τη σέντρα ότι δύσκολα θα νικήσεις.

Φέτος έχεις καταφύγει σε βαθμοθηρία μέχρι να επιστρέψει όλη η ομάδα, να προσαρμοστούν οι νεοφερμένοι, να ρολάρουν οι υπόλοιποι. Με τον Λεβαδειακό ο Κυπελλούχος έκανε το χειρότερο φετινό παιχνίδι ως τώρα, αλλά ακόμα είμαστε στην 3η αγωνιστική, Σεπτέμβρη μήνα! Το βασικό αμυντικό δίδυμο ήταν off, ο Πέρεθ κι ο Χουάνκαρ επίσης (πυλώνες στην ανάπτυξη), ο Μπερνάρ ήταν στην εξέδρα και περιμένουμε στις μεταγραφές ακόμα δύο μέσους που θα δώσουν την ευκαιρία να γεμίσεις τον πάγκο σου.




Ο Ιβάν ξέρει ότι την άνοιξη θα κριθούν όλα, ο χρόνος λειτουργεί υπέρ της ομάδας, αλλά για να έχει το κεφάλι του ήσυχο γνωρίζει ότι τα τρίποντα είναι απαραίτητα, όπως κι αν έρχονται αυτά. Αυτά είναι που σου αγοράζουν χρόνο και κάνεις προπόνηση μέσα στο κέφι στο Κορωπί.

Επιπλέον έχει παγιωθεί στο κεφάλι του κόουτς ότι από την διαιτησία δεν θα πάρει μήτε σπόρι γι αυτό ενδεχομένως κατανοεί το συντηρητικό αίσθημα των ποδοσφαιριστών του σε ματς όπως της Κυριακής που στα τελευταία λεπτά προσέχουν περισσότερο τα μετόπισθεν, βλέποντας προηγουμένως να χάνονται ευκαιρίες που θα τους οδηγούσαν σε ένα τέρμα το οποίο θα κλείδωνε την αναμέτρηση. Και με την ΑΕΚ πάνω-κάτω τα ίδια θα γίνουν…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr