Ενδεκάδα: Τι αλλάζει με Αϊτόρ, Βέρμπιτς, Παλάσιος και Μπερνάρ
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τελειοποιεί το φετινό του έργο και είναι σχεδόν έτοιμο να παρουσιάσει τον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν.
Ο πράσινος τεχνικός ψάχνει έναν ποδοσφαιριστή.. ενδεκάδας, ακόμα, και έτσι, θα φανεί τις επόμενες μέρες η τελική διαμόρφωση των βασικών επιλογών στο χορτάρι.
Αυτές τις μέρες, ο Γιοβάνοβιτς έχει εστιάσει στη μεσοεπιθετική γραμμή και τους παίκτες που θα βρεθούν πίσω από τον Σπόραρ. Ο Γιοβάνοβιτς έχει στο μυαλό του ένα σχήμα με παίκτες που μπορούν να παίξουν πίσω από τον φορ σε πάνω από μία θέσεις.
Τέτοια χαρακτηριστικά έχουν ο Αϊτόρ, ο Βέρμπιτς, ο Παλάσιος και ο Μπερνάρ που την άλλη βδομάδα μπαίνει στις προπονήσεις. Θέλει και στη διάρκεια του αγώνα να γίνονται εναλλαγές θέσεων για να γίνεται και πιο απρόβλεπτη η ομάδα.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ο παίκτης του Παναθηναϊκού που αρέσει στην ΑΕΚ»
- Παναθηναϊκός: Παραμονεύει για να πάρει Γιάγκουσιτς η Ντινάμο Ζάγκρεμπ
- Παναθηναϊκός, Μπενίτεθ: «Ίσως ο Αλαφούζος να έχει πάρει την απόφασή του»
- Καρπετόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός κάνει κάτι πολύ έξυπνο» - Το σχόλιο μετά την Τούμπα (vid(
- Κατσαρός: Το ερώτημα-αίνιγμα για ρόστερ και Μπενίτεθ τη νέα σεζόν (vid)