Παναθηναϊκός: Η μεταγραφή που έψαχνε, χαλάλι τα 7,5 εκατ. ευρώ
Αυτό που έλειπε στον Παναθηναϊκό την περσινή σεζόν ήταν ένας επιθετικός ο οποίος θα κάνει γκολ τις ευκαιρίες τις οποίες δημιουργούσε.
Οι παίκτες του Τριφυλλιού έφτιαχναν φάσεις όμως δυσκολεύονταν να τις κάνουν γκολ. Αυτό άλλαξε φέτος με τον ερχομό του Σπόραρ.
Ο Σλοβένος φορ με το καλημέρα δείχνει εξαιρετικά στοιχεία και σίγουρα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπορεί να είναι ήσυχος καθώς η μεταγραφή του επιθετικού επιβαλλόταν φέτος να βγει.
Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο Σπόραρ σε τέσσερις μόλις συμμετοχές έχει γίνει αναγκαίος για την ομάδα του και είναι μέσα σε όλες τις φάσεις.
Μπήκε αλλαγή στη Πράγα κέρδισε την αποβολή, ξεκίνησε βασικός στην ρεβάνς όπου σκόραρε, ήταν καταλυτικός με τον Ιωνικό με το πέναλτι που κέρδισε ενώ χθες πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ.
Ο Παναθηναϊκός βρήκε στο πρόσωπο του Σπόραρ τον επιθετικό στον οποίο μπορεί να στηριχθεί και εδώ ταιριάζει μία φράση την οποία λέμε σε πολλές περιπτώσεις και ταιριάζει απόλυτα με την περίπτωση του Σλοβένου επιθετικού.
Ότι πληρώνεις, παίρνεις…
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η χρηματιστηριακή αξία των Χιουζ και Πάντουρ
- Αυτά είναι τα 4 σενάρια για Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στα πλέι οφ
- Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού πωλείται 20 εκατομμύρια!
- Παναθηναϊκός: Ο λόγος που έμεινε εκτός αποστολής ο Μήτογλου
- Διαφωνία στον Παναθηναϊκό για το μέλλον του Σισοκό!