Παναθηναϊκός... τιμωρός με μεγάλο διπλό στην Κρήτη!

Παναθηναϊκός... τιμωρός με μεγάλο διπλό στην Κρήτη!

Ο Παναθηναϊκός δίχως να συναντήσει δυσκολίες επικράτησε του ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» με 2-0.

Οι πράσινοι παρά τις απουσίες αλλά και χωρίς να εντυπωσιάσουν ήταν αποτελεσματικοί, τιμώρησαν τα λάθη του ΟΦΗ και είχαν ένα εύκολο βράδυ στην Κρήτη.

O Παναθηναϊκός είχε την κατοχή από την αρχή του αγώνα και βρήκε το γκολ στην πρώτη του ευκαιρία. Συγκεκριμένα στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης ο Πέρεθ με μπαλιά ακριβείας βρήκε τον Παλάσιος ο οποίος με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0.




Στο 32′ ο Σποράρ απείλησε με σουτ έξω από την περιοχή, μετά από πάσα του Αϊτόρ, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ. Τρία λεπτά αργότερα ο Σποράρ βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα μετά από πολύ ωραία σέντρα του Αϊτόρ κάνοντας το 2-0.




Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, μετά από αδράνεια στην άμυνα, κινδύνεψε για πρώτη φορά ο Παναθηναϊκός με τον Μπρινιόλι να βλέπει την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός έφτασε και πάλι κοντά στο γκολ στο 56′ με τον Παλάσιος να πλασάρει αδύναμα και τον Στέβενς να μπλοκάρει. Μετά την συμπλήρωση των 60 λεπτών ο ρυθμός στον αγώνα άρχισε να πέφτει με τον ΟΦΗ να προσπαθεί να βρει χώρους για να μπεί στο παιχνίδι χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ο ΟΦΗ έφτασε σε μία ακόμα καλή ευκαιρία στο 82′ με σουτ του Στάικου έξω από την περιοχή με τον Μπρινιόλι να απομακρύνει σε κόρνερ, ενω τρία λεπτά αργότερα το σουτ του Μπουζούκη πέρασε λίγο διπλα από το δοκάρι του Μπρινιόλι.

Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Παναθηναϊκός είχε τεράστια διπλή ευκαιρία με τους Βέρμπιτς και Βαγιαννίδη να μην μπορούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News