Παναθηναϊκός: Ο νέος... Αλεξανδρόπουλος από την Ακαδημία
Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως ήδη ετοιμάζει τον νέο Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο.
Ο λόγος για τον Λεάντρο Φρόκου, τον βασικό κεντρικό χαφ του Παναθηναϊκού Κ19 ο οποίος ακολούθησε την φετινή προετοιμασία της ομάδας και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
Είναι ένας μέσος με πολύ ενέργεια, με τρεξίματα και με ένταση στο παιχνίδι του. Πιέζει πάρα πολύ, κλέβει μπάλες και πατάει με ταχύτητα από τη μία περιοχή στην άλλη ενώ μοιάζει πολύ στον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο.
Μάλιστα, με την έλλειψη χαφ που υπάρχει αυτή την στιγμή στο Τριφύλλι δεν θα έκανε σε κανέναν εντύπωση αν ο Σέρβος προπονητής τον χρησιμοποιούσε στην σημερινή αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.
Το σίγουρο είναι ότι για τον Παναθηναϊκό ο Φρόκου αποτελεί ένα πολύ σημαντικό πρότζεκτ το οποίο θα δουλευτεί όπως πρέπει από τον Γιοβάνοβιτς και αναμένεται να πάρει τις ευκαιρίες του.
Άλλωστε ο Σέρβος έχει αποδείξει το πόσο δίκαιος προπονητής είναι και όλα θα εξαρτηθούν από τον νεαρό ποδοσφαιριστή.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αινιγματικό μήνυμα Γιαννακόπουλου: «Όταν δεν σου αρκεί το 99-1…»
- Παναθηναϊκός: Ο παίκτης που κερδίζει έδαφος στο πλάνο Νίστρουπ
- Παναθηναϊκός: Τι φέρνουν τα έσοδα από Όσμαν στο «1»
- Αυτά άλλαξε: Οι 4 μεγάλες διαφορές του νέου Παναθηναϊκού του Νίστρουπ!
- Κοντά σε αποχώρηση ο Πάντοβιτς – Τι επιθυμεί ο Παναθηναϊκός