Παναθηναϊκός: Κι άλλος στο «κόλπο» για Μπερνάρντ
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Βραζιλία, στην μάχη για την υπογραφή του Μπερνάρντ έχει μπει και η Κορίνθιανς.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google
Η Βραζιλιάνικη ομάδα θέλει να καλύψει το κενό του Γουίλιαν και έχει βάλει στο μάτι τον μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού.
Όπως λένε τα ρεπορτάζ, οι Βραζιλιάνοι μιλάνε ήδη με τον παίκτη όμως οι συζητήσεις δεν πάνε καλά καθώς η Κορίνθιανς δεν καλύπτει τις οικονομικές απολαβές του παίκτη ο οποίος από την πλευρά του δεν είναι διατεθειμένος να ρίξει το κασέ του.
Σημειώνεται, επίσης, ότι στις 15 Αυγούστου ολοκληρώνεται η προθεσμία για μεταγραφές στη Βραζιλία, άρα η Κορίνθιανς θα πρέπει να δώσει μάχη και με τον χρόνο για να κλείσει αυτή τη μεταγραφή.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Δεν έχει θέση στον Παναθηναϊκό του σηνερα όποιος δεν έχει στόχο να αγωνίζεται ανεξαρτήτων λεπτών και ρόλου»
- Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού μια ανάσα από την Μπαρτσελόνα
- Δύο ομάδες για Ουναχί - Σενάρια και για Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Πότε θα κάνει ντεμπούτο ο Φαν Ντρόγκελεν
- Παναθηναϊκός: Άμεσες εξελίξεις με Σιώπη – Οι προτάσεις και η στάση του