Παναθηναϊκός: Ο Ιβάν... επιβεβαίωσε αυτά που ήθελε για Σποράρ
Ο Αντράζ Σποράρ είναι παίκτης από εκείνους τους οποίους τα νούμερα τους λένε τη μισή αλήθεια. Ολόκληρη την ξέρει πάντα ο εκάστοτε προπονητής που ξεροσταλιάζει πάνω από τα βίντεο για να βρει τον παίκτη που θεωρεί ότι κουμπώνει ιδανικά στα πλάνα του.
Ο Σλοβένος είναι ποδοσφαιριστής που γουστάρει κάθε κόουτς. Προσφέρει εγκεφαλικό κι αυτοματοποιημένο ποδόσφαιρο, εν συντομία, παίζει σωστά το άθλημα.
Ο Ιβάν πήρε πληροφορίας κι επιβεβαίωσε ότι ο 28χρονος φορ αποτελεί τέρας ψυχραιμίας, γνωρίζει να διαχειρίζεται καλά τον εαυτό του ενώ στο χορτάρι είναι από εκείνους που θα πάρει τη κατάλληλη απόφαση τη κατάλληλη στιγμή. Μπίνγκο!
Θέλετε κι άλλα; Ο Γιοβάνοβιτς όχι.
Μακάρι να αποδειχθεί ότι το παιχνίδι του διεθνούς φορ είναι στα καλύτερά του όχι όταν «σκοτώνει» χωρίς οίκτο με συνεχόμενες εύστοχες προσπάθειες αλλά όταν αντιμετωπίζει τις πραγματικά καλές ομάδες που θα τον βάζουν να σκεφτεί κι εν τέλει να κάνει την διαφορά. Κάτι μας λέει ότι σε περίπτωση που δούμε κάτι τέτοιο, ο κόσμος γρήγορα θα τον αναγάγει σε σημαία. Από την εποχή του Μάρκους Μπεργκ οι οπαδοί αναζητούν τον στράικερ τον οποίο θα ανεβάσουν στα ουράνια.
Δημήτρης Στρατής
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Walla: Συμβόλαιο 5 εκατ. για το μεγάλο «μπαμ» o Παναθηναϊκός - Ποιοι προτάθηκαν
- Παναθηναϊκός: Η σημαντική οικονομική ανάσα με Σιώπη
- Παναθηναϊκός: Αποκαλύφθηκε η ομάδα της Τουρκίας που κλείνει ο Σιώπης
- Παναθηναϊκός: Ποιοι αποχωρούν μετά τους Γεντβάι και Σιώπη
- Το μήνυμα της Τρέισι Λεσόρ από τη Μύκονο: «Συντρίψτε τους κόκκινους»