Νικολογιάννης: «Λίγο άναρχη η Σλάβια Πράγας, ο Παναθηναϊκός πρέπει να ψάξει το γκολ» (vid)
Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης, σημειώνοντας ότι, πλέον, έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο ματς με τη Σλάβια Πράγας στην Τσεχία, την άλλη Πέμπτη.
Ο ρεπόρτερ των «πράσινων» στάθηκε στο γεγονός ότι η Σλάβια έχει τρωτά σημεία ανασταλτικά, «είναι λίγο άναρχη σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού», όπως υπογράμμισε και τόνισε: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να ψάξει κάποιο γκολ, διατηρώντας, ωστόσο και την καλή ανασταλτική λειτουργία του».
Πρόσθεσε, δε, αναφορικά με το σύστημα: «Πιο πιθανό είναι να δούμε ένα 4-3-3, αλλά δεν αποκλείω και το 3-4-3, αφού η Σλάβια δείχνει ότι έχει θέμα απέναντι σε ομάδες, που παίζουν με τρεις στόπερ. Ο Παναθηναϊκός, πέρυσι, σε κάποια δύσκολα παιχνίδια, είχε παίξει με 3-4-3».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Αρχή με Μαρούσι, Περιστέρι - Πότε τα αποκαλυπτήρια με TV και κόσμο
- Παναθηναϊκός, Ντέσερς: Πότε επιστρέφει η... εσωτερική μεταγραφή
- Αλγόριθμος: Στα playoffs ο Παναθηναϊκός - Ζόρικοι οι πιθανοί αντίπαλοι
- Παναθηναϊκός: Τρεις «ελεύθερες υπερβάσεις» για αναβάθμιση στα χαφ
- «Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός για Τιτραουί - Η στάση του παίκτη» - H χρηματιστηριακή αξία