Παναθηναϊκός-Ενδεκάδα: Κάποιος από τους παλιούς θα βγει μπροστά με Σλάβια

Παναθηναϊκός-Ενδεκάδα: Κάποιος από τους παλιούς θα βγει μπροστά με Σλάβια

Είναι από τα ανεξήγητα να ξέρεις τόσους μήνες ότι θες φορ βαρβάτο, ότι δεν θα συνεχίσεις με Βιγιαφάνιες-Γκασίνοβιτς και να μην κάνεις το παραμικρό για να αναπληρώσεις τα κενά «κουτάκια» στην 11άδα σου.

Όλοι ξέρουμε πως η πληρότητα της μεσοεπιθετικής γραμμής κρίνει σε μεγάλο βαθμό τις αναμετρήσεις στην Ελλάδα.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει βάθος επιλογών και πάλι καλά που σε επίπεδο βασικών με Παλάσιος-Αϊτόρ διαθέτει ποιότητα-δεξιότητες που παράγουν μεγαλύτερο αριθμό συνδυασμών και «προσαρμογών» σχημάτων που τον αντίπαλο πάγκο μπορούν να τον τρελάνουν.

Ο Ιβάν ποντάροντας στην τακτική παιδεία και τη φόρμα των εξτρέμ του, δεν φοβήθηκε την άνοιξη να δοκιμάσει πράγματα στο αμυντικό κομμάτι κυρίως, ενδεικτικό των ικανοτήτων και των αντανακλαστικών του ως προπονητής.

Χωρίς εναλλακτικές σήμερα όλους τους απασχολεί η πιθανότητα εύκολης φθοράς του Ισπανού και του Αργεντινού πάνω στους οποίους θα προσαρμοστούν οι αντίπαλες άμυνες.

Ο μαχητικός χαρακτήρας του Ιωαννίδη είναι πολύτιμο συμπλήρωμα ενώ η ικανότητα του Καρλίτος σε κοντρόλ/κατέβασμα μπάλας είναι σημαντική όμως τίποτα από τα παραπάνω δεν αρκεί.

Ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί έξτρα παίκτες μεσοεπιθετικά. Τους ψάχνει όλη τη θερινή σεζόν αλλά τώρα κάποιος από τους παλιούς θα πρέπει να βγει μπροστά ενόψει Σλάβια.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr