«Είπε όχι σε Σάντος, έτοιμος για Παναθηναϊκό»

«Είπε όχι σε Σάντος, έτοιμος για Παναθηναϊκό»

Στον Παναθηναϊκό υπογράφει ο Ζόνας Τορό, με το Τριφύλλι να είναι σε προχωρημένες επαφές για την απόκτηση του Βραζιλιάνου εξτρέμ.

Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google

Το πλάνο προβλέπει να αποκτηθεί και στη συνέχεια να δοθεί δανεικός.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η βραζιλιάνικη Lance, η Σάο Πάουλο απέρριψε κρούση της Σάντος για τον ποδοσφαιριστή, καθώς παρότι ο Τορό δεν είναι στα βασικά πλάνα του προπονητή (και άλλοτε τερματοφύλακα) Ροτζέριο Σένι, δεν θέλει να ενισχύσει μια ανταγωνίστριά της.

Ο Τορό έχει 48 συμμετοχές, 5 γκολ και 4 ασίστ στη Σάο Πάουλο, παίζει στο αριστερό άκρο της επίθεσης, αλλά μπορεί να παίξει και δεξιά. Έχει φορέσει ακόμα τη φανέλα της Ατλέτικο Γκοϊανένσε, «γράφοντας» 15 συμμετοχές με 1 γκολ, αλλά και αυτή της Σπορτ Ρεσίφε (13 συμμετοχές, 2 γκολ, 1 ασίστ).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr