Σλάβια-Παναθηναϊκός: Το «κλειδί» για αποτέλεσμα στην Πράγα

Παναθηναϊκός: Ο στόπερ που έρχεται και αυτός που φεύγει!

Παιχνίδι ειδικών συνθηκών, σε αγωνιστικό/ψυχολογικό κομμάτι το πρώτο της Πράγας. Η λέξη κλειδί είναι η διαχείριση.

Ψυχολογικά η κατάσταση είναι ιδιαίτερη για τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι είναι ντροπιασμένοι έχοντας αφήσει το brand τους να έχει ξεφτίσει μετά από χρόνια απίστευτων μεθοδεύσεων των διοικήσεων τους, διάστημα στο οποίο εξαφανίστηκαν από την Ευρώπη, πιάνοντας ιστορικά χαμηλά στην ειδικά βαθμολογία της ομοσπονδίας.

Αισθάνονται (και καλά κάνουν) ότι έχουν απογοητεύσει πλήρως τον κόσμο τους. Μιλάμε για κάθε πρόσωπο που απαρτίζει την ομάδα, ανεξαρτήτως παρελθόντος, προφανώς οι παλιοί νιώθουν ακόμα περισσότερο το βάρος και την απαίτηση.

Έχουν την ευκαιρία να ρεφάρουν, να περάσουν στην επόμενη φάση παίζοντας τη ρεβάνς στο δικό τους γήπεδο, τη στιγμή που τους έχει ποτίσει μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα ότι ο αντίπαλος είναι φαβορί.

Αυτό το ψυχολογικό υπόβαθρο μπορεί να εκμεταλλευτεί ο Παναθηναϊκός και μόνο με σωστή πνευματική διαχείριση να το μετατρέψει σε σκαλοπάτι για να κάνει την «έκρηξη» του. Αλλιώς μπορεί να πνιγεί, είναι πολύ κοντινή η απόσταση μεταξύ έκρηξης και πνιγμού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr