Panathinaikos είσαι και δεν παίζεις με τη... Ρεάλ!

Ωμή παραδοχή στον Παναθηναϊκό: «Το χειρότερό μας ντέρμπι!» (pic)

Ο Παναθηναϊκός παλεύει με το χρόνο για να ξαναβρεί τη νοοτροπία και το χαμένο DNA του.

Ο σύλλογος έχει ξεχάσει πως είναι να κάνεις πρωταθλητισμό και να παίζεις στην Ευρώπη εξού και το μούδιασμα για το αντάμωμα με τους Τσέχους, λες και το κλαμπ θα παίξει με την Ρεάλ.

Το τριφύλλι εκπαιδεύεται για να αγωνίζεται καλύτερα υπό καθεστώς –χρονικής κυρίως-πίεσης. Οι Κυπελλούχοι καλούνται να βελτιωθούν και να γίνουν πιο αποτελεσματικοί όταν τα πράγματα είναι ζόρικα, όταν οι καταστάσεις δεν θα είναι όπως τις είχαν φανταστεί. Όταν μάθουν να αντιμετωπίζουν τις στραβές δίχως να βλέπουν χρονόμετρο, όταν αρχίσουν να βγάζουν συγκέντρωση, έχοντας …νερό στις φλέβες κι όχι αίμα τότε θα έχει γίνει το πρώτο βήμα.

Σκεφτείτε λίγο πόση «πραγματική» πίεση έχουν αντιμετωπίσει τα τελευταία χρόνια στο κλαμπ. ΜΗΔΕΝΙΚΗ αφού πρωταθλητισμός δεν γινόταν ΠΟΤΕ, η Ευρώπη ήταν ξεχασμένη. Μιλάμε για ομάδα που ουσιαστικά της ζητούσες να σεβαστεί την παράδοση και την φανέλα της χτίζοντας πρόσωπο κάτω από εικονικές συνθήκες πίεσης και με προπονητές/στελέχη/παίκτες που κάθε άλλο παρά ενέπνεαν.

Πολύ απλά δεν έτρεχε τίποτα εάν έχανε είτε από τη Λαμία, είτε από την Τρίπολη, αφού δεν διακυβευόταν κάτι. Αυτό που βιώνει τις τελευταίες ώρες είναι όντως πίεση και περιμένουμε την αντίδραση τον Αύγουστο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr