Παναθηναϊκός: Αλεξανδρόπουλος=δράση

«Στη λίστα της Μπράιτον ο Αλεξανδρόπουλος»

Αυτό που λείπει κάμποσες φορές από την 11άδα και μερικές φορές κάνει τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο να ξεχωρίζει από τη νωχελικότητα της μεσαίας γραμμής είναι αυτό ακριβώς που φέρνει μαζί του ο Έλληνας διεθνής.

Δράση. Ο μικρός εγγυημένα το κουβαλά αυτό. Τρεξίματα, σπίθα, τρανζίσιον επίθεση-άμυνα, αυτό που έφερε στο τραπέζι το δίδυμο Παλάσιος-Αϊτόρ πέρσι αλλά …μπροστά.

Ο πιτσιρικάς είναι under construction στο τοπ επίπεδο, με το που βελτιώσει το playmaking το παιδί θα είναι μέγεθος που η χώρα μας δεν θα μπορέσει να κρατήσει εντός συνόρων.

Είναι ο τύπος του χαφ που θα χωθεί σε κάθε διεκδίκηση, θα επιδιώξει την επαφή, θα ματώσει να μην αφήσει τον αντίπαλο να περάσει στη διείσδυση και να φτάσει σε πλεονεκτικότερη από εκείνον θέση.

Απλά αυτή είναι η φύση του. Καλός αμυντικός με περιθώρια βελτίωσης στην ομαδική. Δε είναι ακόμα ο λυτρωτής, ούτε μοιράζει με την παρουσία του πιο σωστά τους ρόλους στο κέντρο. Απλά το πακέτο του έχει στοιχεία που δεν υπάρχουν στην μεσαία γραμμή.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr