Παναθηναϊκός: Το μικρό ροτέισον και τα «ουρλιαχτά» για ενίσχυση

Παρασκήνιο με Λεβερκούζεν: Ντεμπούτο Μάγκνουσον και «μπράβο» από Γιοβάνοβιτς

Η ατμόσφαιρα μετά την κλήρωση με τη Σλάβια «μυρίζει» κι όχι για καλό.

Η μη έγκαιρη μεταγραφική ενίσχυση, το γεγονός ότι εδώ και δεκαετίες στον κόσμο φταίνε τα πάντα (απόνερα της… ατιτλίασης) έφερε πλερέζες λες κι η ομάδα δεν πρέπει καν να προσπαθήσει να περάσει στον επόμενο γύρο αλλά να δηλώσει από τώρα αποκλεισμένη!

Ότι κι αν σκέφτεται ο κόσμος, τα ευρωπαϊκά ματς είναι η καλύτερη των προπονητών. Πρόκειται για παιχνίδια που για τις ελληνικές ομάδες αν ο κόουτς είναι σε καλή βραδιά, έχει ιδέες, του «πάνε» πράγματα μπορείς να πετύχεις κάμποσα.

Ο Ιβάν από την άνοιξη και μετά το βρήκε. Με συνεχείς εναλλαγές στο αμυντικό. Με προσωπική άμυνα, με άμυνα χώρου, με στόχευση να μην βρει ο αντίπαλος ρυθμό (το κατάφερε σχεδόν στο απόλυτο).

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε σε υψηλό επίπεδο διαβάσματος/προετοιμασίας και δεν τον αποπροσανατόλισε ούτε η απουσία βαρβάτου φορ, ούτε τίποτα.

Για τον σύλλογο εδώ και μήνες φαινόταν ότι υπάρχουν προδιαγραφές για καλά παιχνίδια.

Μη παραξενευτείτε αν αυτό γίνει υπό καθεστώς απουσιών, αμφισβήτησης και μικρότερου ροτέησον αρχές Αυγούστου.

Το μικρό ροτέησον είναι πιο λειτουργικό, πιο εύκολο στη χρήση. Απλά είναι πιο ευάλωτο και λιγότερο ασφαλές σε βάθος χρόνου. Γι αυτό και τόσοι πολλοί… ουρλιάζουν για ενίσχυση.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr