Παναθηναϊκός: Πρόβα τζενεράλε με ξένο αντίπαλο στη Λεωφόρο
Επιστροφή στην Αθήνα για την ομάδα του Παναθηναϊκού, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους ποδοσφαιριστές του να προσγειώνονται στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το απόγευμα της Τρίτης (19/7).
Πλέον, οι «πράσινοι» θα συνεχίσουν τις προπονήσεις στη βάση τους, ενόψει και των επικείμενων αναμετρήσεων με την Σλάβια Πράγας για τα προκριματικά του Conference League.
Παράλληλα, επί αθηναϊκού εδάφους, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να δώσει δύο φιλικές αναμετρήσεις, στη Λεωφόρο.
Η μία είναι γνωστή. Την Κυριακή 24 Ιουλίου θα υποδεχθεί τον Βόλο…
Την Πέμπτη 28 Ιουλίου, ο αντίπαλος θα προέρχεται από το εξωτερικό και το ματς θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Λεπτομέρειες αναμένονται τις επόμενες ημέρες.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος σε Φρι: «Γι' αυτό με τιμώρησαν, αλλά ξέρουμε τι θα γίνει...» (vid)
- Τον θέλουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, πόσταρε Χέιζ-Ντέιβις, ζήτησε διαρκείας για ΟΑΚΑ!
- ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ! Γι' αυτό είναι ποινή-ΣΚΑΝΔΑΛΟ στον Γιαννακόπουλο - «Χάδι» σε Βαλένθια και Μπαρτζώκα
- "Προφορική συμφωνία για Τσάπρα - Το ποσό που δίνει ο Παναθηναϊκός"
- «Τώρα ησυχία, τώρα βουλώστε το»: Η απίθανη περιγραφή στο καλάθι του Χέιζ-Ντέιβις