Παναθηναϊκός-Conference: Αρχίζει... κατασκοπεία της Σλάβια

Παναθηναϊκός-Conference: Αρχίζει... κατασκοπεία της Σλάβια

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League μια εκ των Σεντ Τζόζεφς από το Γιβραλτάρ ή Σλάβια Πράγας από την Τσεχία.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε σε ευρωπαϊκή κλήρωση. Συγκεκριμένα τη Δευτέρα (18/7) το μεσημέρι έμαθε αντιπάλους για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League, όπου θα αντιμετωπίσει μια εκ των Σεντ Τζόζεφς (Γιβραλτάρ) – Σλάβια (Τσεχία).

Σύμφωνα με τη Sportday, το επιτελείο του τριφυλλιού στρώθηκε στη δουλειά ως προς τη συλλογή όλων των απαιτούμενων στοιχείων και της μελέτης της τσεχικής ομάδας εν όψει του πρώτου αγώνα στις 4 Αυγούστου στην Πράγα.

Μάλιστα, θα υπάρξει το αναγκαίο διάβασμα απ’ τους συνεργάτες του και τα μέλη του τμήματος σκάουτινγκ της ομάδας Μανουέλ Ρόκα οι οποίοι θα ξεκινήσουν την κατασκοπεία.

Ως πρώτος σταθμός στη μελέτη της Σλάβια θα είναι βεβαίως οι δύο αγώνες που θα δώσει στον 2ο προκριματικό γύρο με τη Σεντ Τζόζεφς από το Γιβραλτάρ τόσο ο αυριανός που θα ξεκινήσει στις 20:00 όσο κι αυτός που θα ακολουθήσει σε μία εβδομάδα στην Πράγα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr