«Βροχή» οι προτάσεις για το «10»: Ο παιχταράς Πίτσι και οι Γκόντος - Γκουάνκα

«Βροχή» οι προτάσεις για το «10»: Ο παιχταράς Πίτσι και οι Γκόντος - Γκουάνκα

Χαμός γίνεται από τα μανατζερικά γραφεία που στέλνουν αδιάκοπα προτάσεις προς τον Παναθηναϊκό για την ενίσχυση στη θέση «10».

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, οι ατζέντηδες χτυπούν ασταμάτητα την πόρτα του Τριφυλλιού και προωθούν ενδιαφέρουσες περιπτώσεις επιτελικών μέσων με την περίπτωση του δημοφιλούς Πίτσι της Μπενφίκα να ξεχωρίζει.




Ο Πορτογάλος διεθνής φαίνεται πως θα αποχωρήσει από τους «αετούς» της Λισαβόνας (εκεί παίζει και ο Βλαχοδήμος, αν έχει σημασία) με χρηματική αξία στα 4 εκατ. ευρώ. Δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για τον Πίτσι, πέρα από τις 14 φορές που έχει φορέσει το εθνόσημο, έχει αγωνιστεί στις Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπασακσεχίρ, Εσπανιόλ, Λακορούνια και Μπράγκα.

Άλλες περιπτώσεις δεκαριών είναι εκείνες των Σαμάν Γκόντος της Μπρέντφορντ και Κριστιάν Γκουάνκα της Αλ Σαμπάμπ. Ο τελευταίος είναι πιο αλμυρός, σύμφωνα με το Transfermarkt στα 4,8 εκατ. ευρώ.




Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr