Παναθηναϊκός - Μεταγραφές: 2+1 και θα είναι άλλη ομάδα!

Παναθηναϊκός: Φέτος αρχίζει από σταθερή βάση

Ο Ιβάν ανακατεύει την τράπουλα καθώς η ομάδα παρά το αήττητο στα φιλικά δεν έχει …ματώσει κιόλας τα δίχτυα.

Πέραν αυτού το τριφύλλι αφήνει παράθυρα αισιοδοξίας. Με δύο δημιουργικά χαφ κι ένα βαρβάτο κυνηγό ο Παναθηναϊκός θα είναι άλλη ομάδα.

Το δίδυμο Κουρμπέλη-Αλεξανδρόπουλου έχει δυναμώσει το αμυντικό κομμάτι, οι συνεργασίες είναι εκεί και φέτος σε υψηλό επίπεδο, αναμένονται οι καινούργιοι κι η ομαλή ένταξη τους, όσο Λοντίγκιν, Γκανέα, Βαγιαννίδης (εσωτερική μεταγραφή) ήδη αρέσουν πολύ, κάνοντας «κλικ» στον κόσμο.

Το βασικό πρόβλημα του κόουτς είναι τα άσχημα επιθετικά ποσοστά τα οποία έχουν περιορίσει την εντυπωσιακότερη πρόοδο.

Ούτε θυμόμαστε πόσες φορές έχουμε γράψει ότι με ένα παίκτη τύπου Μάρκους Μπεργκ αυτό το σύνολο θα κάνει τους αντιπάλους να σιχτιρίσουν και να κρεμάσει πολλές γλώσσες φέτος.

Ο Ιβάν (δυνατή υποψηφιότητα για κόουτς της σεζόν αν όλα πάνε κατ΄ ευχή του χρόνου) έχει φτιάξει στιβαρό σύνολο, δυνατό, δουλεμένο στο αμυντικό κομμάτι, το οποίο παίζει μοντέρνα.

Πρέπει να εργαστεί εξτρά για να μειώσει τα λάθη και το σάστισμα των επιθετικών προ του αντίπαλου πορτιέρο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr