Παναθηναϊκός: Τα στοιχεία που χαροποιούν και χωρίς... μεταγραφές

Παναθηναικος - Βολος Live Streaming: Ζωντανά σήμερα 24/7

Δεν παίζει κι άσχημα ο Κυπελλούχος στα φιλικά κρίνοντας από το πόσα κομβικά κομμάτια λείπουν από την βασική του 11άδα.

Αήττητος και απέναντι στη Λεβερκούζεν ο σύλλογος εισπράττοντας τον έξυπνο τρόπο με τον οποίο κινήθηκε και τοποθέτησε τα χρήματα του στην καλοκαιρινή αγορά.

Το κλαμπ κοίταξε να μαζέψει ότι καλό υπήρχε από το ελληνικό πρωτάθλημα (Γκάνεα, Λοντίγκιν) κι εισπράττει ήδη αφού αμφότεροι εμφανίζονται πολύ ανταγωνιστικοί.

Οι πράσινοι στην πραγματικότητα δεν παίζουν τόσο καλά (τους λείπουν τελειώματα στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου) ωστόσο ευχαριστούν τον κόσμο τους για άλλα πράγματα. Η ομάδα (πάντα σε σύγκριση με πέρσι) δεν αργεί να «μπει» στο χορτάρι και να ενεργοποιήσει μηχανισμούς. Επιπλέον δεν παρουσιάζει διαστήματα με επικίνδυνη απουσία συγκέντρωσης.

Από την άλλη η άμυνα είναι καλή καθώς «ρίχνει» τα ποσοστά του αντιπάλου δραματικά, καταφέρνοντας να δεχτεί λιγότερες «καθαρές» ευκαιρίες, «σκοτώνοντας» τη δημιουργία του με Αλεξανδρόπουλο και Κουρμπέλη να «σκουπίζουν» τα πάντα ψηλά.

Η παρουσία των Ελλήνων αποσυμπιέζει σημαντικά τον Ρούμπεν που δεν είναι πια κανένα παιδάκι. Το κυριότερο είναι πως υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Αυτό που πρέπει να προκαλέσει ευχάριστα συναισθήματα είναι ο χαρακτήρας που έχει πλέον χτίσει η ομάδα κι είναι απαραίτητος 100% απέναντι στη Σλάβια Πράγας. Αυτή τη στιγμή δεν τον βρίσκεις αλλού στον εγχώριο ανταγωνισμό.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr